رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز در حاشیه مراسم تشیع شهید غواص در کرج:

حضور شهدای غواص در شهرها موجب تحرک و پویایی مردم می شود/ مقاومت شهدا، نیاز امروز تیم مذاکره کننده هسته ای است

حضور شهدای غواص در شهرها موجب تحرک و پویایی مردم می شود/ مقاومت شهدا، نیاز امروز تیم مذاکره کننده هسته ای است
شهدای غواص نیاز جامعه ما بودند چون پس از 27 سال خون این شهدا در رگ جامعه ترزیق شد و حضورشان در شهرها موجب یک تحرک و پویایی جدیدی می شود که مردم ارادتشان را به شهدا کامل نشان دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مفاآنلاین؛ حجت الاسلام روحی یزدی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز در حاشیه مراسم تشیع شهید غواص اظهار داشت: امروز در جهت تشیع جنازه یکی از شهدای غواصی که متعلق به کرج بود حاضر شدیم مردم کرج حضور بسیار شایسته و با انگیزه ای را داشتند، حرکت و حضور مردم هدفمند بوده است و مشخص است که همه به جهت گام نهادن در مسیر آرمان های شهدا در این مسیر حرکت کردند و استقبال واقعا بی نظیر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مفاآنلاین؛,

وی دادمه داد: شهدای غواص نیاز جامعه ما بودند چون پس از 27 سال خون این شهدا در رگ جامعه ترزیق شد و حضورشان در شهرها موجب یک تحرک و پویایی جدیدی می شود که مردم ارادتشان را به شهدا کامل نشان دهند.

,

روحی یزدی تصریح کرد: شهدا در مکتب ما مظهر مقاومت هستند حضور این شهدا در جامعه نشان می دهد که ملت ایران ملتی مقاوم هستند و در هیچ شرایطی زیر بار ظلم و ستم نخواهد رفت و حق خود را در مذاکرات هسته ای خواهد گرفت.

,

وی در پایان خاطر نشان کرد: شعار محوری روز قدس امسال نابودی اسراییل غاصب است که هم اسراییل و هم ازنابشون شعار علیه شان داده می شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه