مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ازنا:
روز قدس به معنانی واقعی کلمه روز دفاع از تمام مظلومین جهان است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه شهرستان ازنا گفت:بیش از 60سال است که رژیم نامشروع و غاصب اسرائیل به سیاه چاله تمدن غرب تبدیل شده است و با خوی استکباری و توحش خود مسلمانان بی دفاع فلسطین را مورد ظلم و ستم قرار می دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام عباس اصلانی در گفتگو با ازناخبر گفت: بیش از 60سال است که رژیم نامشروع و غاصب اسرائیل به سیاه چاله تمدن غرب تبدیل شده است و با خوی استکباری و توحش خود مسلمانان بی دفاع فلسطین را مورد ظلم و ستم قرار می دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الاسلام عباس اصلانی در گفتگو با , ازناخبر, گفت: بیش از 60سال است که رژیم نامشروع و غاصب اسرائیل به سیاه چاله تمدن غرب تبدیل شده است و با خوی استکباری و توحش خود مسلمانان بی دفاع فلسطین را مورد ظلم و ستم قرار می دهد.,مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ازنا خاطر نشان کرد: روز قدس به معنانی واقعی کلمه روز دفاع از تمام مظلومین جهان است ، روز عمل نمودن به سفارش امیرالمومنین (ع) که فرمودند همواره دشمن متجاوزان و ستمگران و یار مظلومان و ستمدیدگان باشید.
,اصلانی به مظلومیت ملت های بی دفاع منطقه اشاره کرد و گفت: روز قدس روزی است که ما را یک قدم به انسانیت و اسلام نزدیکتر می سازد و توفیق دفاع از حقانیت یکی از مظلومترین ملل معاصر را برای ما فراهم می کند.
,وی همچنین ضمن دعوت از آحاد مردم جامعه جهت شرکت در راهپیمایی بزرگ روز قدس تصریح کرد: حال که صف آرایی حق و باطل در کشورهای منطقه از جمله عراق ، سوریه و یمن بیشتر نمایان شده بیایید اینجا که جبهه ظالم و مظلوم آشکار است، این یادگار امام عظیم الشان(ره) را در سایه پرچم ولایت خلف صالح ایشان امام خامنه ای(مدظله العالی) گرامی بداریم.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه