مدیرکل آموزش و پرورش همدان تأکید کرد:
رژیم صهیونیستی، مظهر تروریسم منفور افراطی / حضور گسترده فرهنگیان و دانش آموزان در راهپیمایی روز قدس
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: رژیم صهیونیستی تروریسم منفور افراطی است که اعلام انزجار جهانیان نسبت به این غده سرطانی حد و مرز نمی شناسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عبدالرضا فولادوند در گفتگو با خبرنگار زنگ اول با اشاره به اینکه روز قدس روز فریاد تظلم خواهی مردم مظلوم فلسطین است، اظهار داشت: روز قدس در حقیقت تجمعی جهانی برای آگاهی بخشی به افکار عمومی دنیا نسبت به جنایات رژیم منحوس صهیونیستی است.
وی ادامه داد: در حدیثی اشاره شده است که هر که شب را به روز برساند در حال که به امور مسلمانان اهتمام نورزد مسلمان نیست.
فولادوند افزود: مسلمان بودن حد و مرز جغرافیایی نمی شناسد، اگر در هر کجای کره خاکی ندای مظلومیتی باشد باید بر ظالم بتازیم و یاریگر مظلوم باشیم و مصداق بارز این مظلومیت ملت فلسطین است.
این مسئول اضافه کرد: راهپیمایی روز قدس موجب دلگرمی مسلمانان و ورود جدی تری به مسائل بین المللی می شود و به ملت مظلوم قدس می فهماند که در هر شرایطی که باشند مسلمانان جهان همواره پشتیبان آنها خواهند بود.
عبدالرضا فولادوند بر حضور سازمان یافته و باشکوه فرهنگیان و دانش آموزان در راهپیمایی روز قدس تأکید و تصریح کرد: با هماهنگی های انجام شده فرهنگیان و دانش آموزان استان همدان نیز با حضور باشکوه و گسترده خود همگام با سراسر کشور در این راهپیمایی شرکت کرده و انزجار خود را نسبت به رژیم صهیونیستی اعلام کرده و حمایت قاطعانه خود را از ملت مظلوم فلسطین بیان می کنند.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه