حاشیه هایی از راهپیمایی روز قدس در شهرری / دست نوشته هایی که مردم شهرری با خود اوردند + تصاویر
مردم شهرستان ری امروز در حالی شعار مرگ بر امریکا و اسرائیل سر داده و پرچم های این رژیم ها را به آتش کشیده اند که بعضی ها گمان می کنند ملت ایران از “دوستی با شیطان بزرگ سخن می گویند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا:به نقل از "ره به ری":روز قدس امسال در شهرستان ری پر شور تر از سال های گذشته برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا:,مردم شهرستان ری در این روز برای حمایت از کودکان غزه به خیابان ها آمدند و یک صدا شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر امریکا را سر دادند.
,مردم شهرستان ری امروز در حالی مرگ بر امریکا و اسرائیل سر داده و پرچم های این رژیم ها را به آتش کشیده اند که بعضی ها گمان می کنند ملت ایران از “دوستی با شیطان بزرگ سخن می گویند .
,درود خدا بر خمینی (ره) که فرمود : آنان که خواب آمریکا را می بینند ، خدا بیدارشان کند.
,تصاویر ذیل به خوبی نشان از ان دارد که ملت ایران همچنان امریکا و اسرائیل جنایت کار را دشمن درجه یک خود و شیطان بزرگ می دانند.
,از مهم ترین شعار هایی که در راهپیمایی امروز شهرستان ری سرداده شد می توان به شعار های مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسرائیل ، ای رهبر آزاده آماده ایم اماده ، الله اکبر خمینی رهبر ،”الله اکبر”، “لااله الا الله محمد رسول الله”، “لبیک یا رسولالله”، “خامنهای رهبر است دشمن او ابتر است” و “وای اگر خامنهای حکم جهادم دهد، ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد” ، “یاد امام خمینی پاینده باد/ رهبر ما خامنهای زنده باد” و …. اشاره کرد.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, , ,
,
, ,
,
, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
حضور پهلوانان ورزش زورخانه ای شهرستان ری در میان مردم و اجرا برنامه زنده برای مردم شهرستان :
, ,
,
, ,
,
, ,
,
,
غرفه های برپا شده در حاشیه راهپیمایی:
, ,
,
,
,
, ,
,
, ,
,
, حضور کودکان در حاشیه راهپیمایی :
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, دست نوشته های مردم شهرری
, دست نوشته های مردم شهرری,از دست نوشته های حاضر در این مراسم می توان به “مستضعفان از عربده های شرق و غرب نهراسند” ، مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر آمریکا ، مرگ بر ضد ولایت فقیه ، مرگ بر فتنه گر ، “روز قدس باید تعیین کننده سر نوشت مردم فلسطین باشد” ، روز قدس روز حیات اسلام ، “القدس لنا” ، “روز قدس مخصوص ایران نیست ، مخصوص دنیای اسلام است” ، “پرچم مبارزه در دست جوانان فلسطین است ” ، “روز قدس روز حیات اسلام” ، “ای قدس ما به زودی می آییم” ، “ما تا آخر ایستاده ایم ” ، “آی قدس ما به زودی می آییم” و .. اشاره کرد.
,در ادامه تصاویر این پلاکارد ها را مشاهده می کنید:
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, , ,
,
, ,
,
, ,
, ,
,
, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه