logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون عمرانی استاندار زنجان منصوب شد

معاون عمرانی استاندار زنجان منصوب شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان منصوب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از موج رسا, با پیشنهاد استاندار زنجان و تایید معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور  ˈجواد رحمتی ˈ به عنوان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان منصوب شد.
وزیر کشور در این حکم خطاب به رحمتی آورده است، امید است بااستعانت از پروردگار سبحان ضمن تلاش در جهت ایجاد هماهنگی و تعامل با کلیه نهادها، سازمان ها، دستگاههای کشوری و لشگری استان و بهره گیری از استعدادها و تجارب نیروهای لایق، متخصص و کارآمد درپیشبرد اهداف و سیاستهای دولت تدبیر و امید در چارچوب قوانین و مقررات جاری و تاکید و توجه به عمران و آبادانی استان با هدف خدمت رسانی هرچه بهتر و بیشتر به مردم شریف استان و ارایه منظم گزارش عملکرد به معاونت مذکور کوشا باشید.
عبدالرضا رحمانی فضلی در این حکم تاکید کرده است:  توفیق روزافزونتان را در جهت پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) از پروردگار قادر متعال خواستارم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,
,
,

جواد رحمتی که در کارنامه خود معاونت عمرانی استانداری زنجان در زمان دولت اصلاحات را دارد در حالی پس از یک دوره طولانی 8 ساله باردیگر به سمت معاونت عمرانی زنجان وارد می شود که در زمان حضور وی در زنجان پروژه های بزرگ عمرانی متعدد در استان زنجان اجرا و به مرحله بهره برداری رسید.

,

پایان خبر//

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه