برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در روستای دنگلان و یساقی+تصاویر
راهپیمایی روز جهانی قدس در روستای دنگلان و یساقی شهرستان کردکوی باحضور چشمگیر مردم شریف این روستا برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رادکانا،راهپیمایی روز جهانی قدس در روستای دنگلان کردکوی از مقابل دهیاری این روستا آغاز و راهپیمایان با سر دادان شعارهای “مرگ بر آمریکا” و “مرگ بر اسرائیل” پس از طی مسیر مسجد صاحب الزمان (عج) با تجمع در ابتدای خیابان گرگان، با آتش زدن پرچم آمریکا و اسرائیل نفرت و انزجار خود را از رژیم غاصب صهیونیسم اعلام کردند.
در این مراسم حجت الاسلام سیدنصرالله حسینی در جمع راهپیمایان با بیان این که روز قدس روز حماسه حضور ملت ایران است، گفت: روز قدس یادگار معمار کبیر انقلاب اسلامی است و نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس، نماد بیداری اسلامی مسلمانان علیه ستمگران جهان است و حضور مردم در راهپیمایی ننشان می دهد که مردم فلسطین تنها نیستند.
گفتنی است در خاتمه این مراسم قطعنامه پایانی راهپیمایی قرائت و سپس پرچم آمریکا و اسرائیل با طنین شعارهای “مرگ بر آمریکا” و “مرگ بر اسرائیل” به آتش کشیده شد.
,
,
لازم به ذکر است، راهپیمایی باشکوه روز قدس همزمان در دهستان یساقی از مسجد جامع شروع شد و تا سه راهی جاده اصلی محل ادامه داشت، راهپیمایان با سر دادن شعار “مرگ بر آمریکا” و “مرگ بر اسرائیل” ، “فلسطین ، فلسطین حمایتت می کنیم” ضمن اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی حمایت خود را از ملت مظلوم و بی دفاع فلسطین ابراز کردند.
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه