logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بعد از اتمام تعطیلات تابستانی؛

نمایندگان توهین روزنامه آرمان را فراموش نکنند

نمایندگان توهین روزنامه آرمان را فراموش نکنند
28 خردادماه امسال و در حالی که با تشییع شهدای غواص فضای کشور عطر آگین شده بود اما در این میان روزنامه آرمان با درج کاریکاتوری موهن از شهدای غواص موجب آزردگی خاطر خانواده شهدا و سایر اقشار جامعه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قم فردا، در حالی که نزدیک به یک ماه از توهین شرآور روزنانه زنجیره ای و خانوادگی آرمان به شهدای غواص می‌گذرد اما همچنان اقدامی برای برخورد با کاریکاتور موهن این روزنامه صورت نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا, توهین شرآور,

28 خردادماه امسال و در حالی که با تشییع شهدای غواص فضای کشور عطر آگین شده بود اما در این میان روزنامه آرمان با درج کاریکاتوری موهن از شهدای غواص موجب آزردگی خاطر خانواده شهدا و سایر اقشار جامعه شد.

,

هر چند که این روزنامه خانوادگی سابقه تخلفات چندباره و توقیف را هم در کارنامه خود دارد اما با این وجود همچنان بر روال بی قانونی و توهین آمیز خود حرکت می‌کند.

,

در این بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی از همان ابتدا با قاطعیت از برخورد با این روزنامه خبر دادند به طوری که حجت الاسلام احمد سالک رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در باره اهانت این روزنامه اظهار داشت: روزنامه آرمان اولین بار نیست که به مقدسات و ارزش‌های اسلامی توهین می‌کند و در جریان غزه هم یک اقدام زشتی را علیه مردم غزه انجام داد، به هر حال توهین روزنامه آرمان به شهدای غواص به هیچ وجه قابل پذیرش نیست و از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیئت نظارت بر مطبوعات می‌خواهیم که قاطعانه با این روزنامه برخورد کنند.

, حجت الاسلام احمد سالک,

در این بین با توجه به در پیش بودن آخرین روزهای مذاکرات هسته ای و فضای رسانه ای ایجاد شده از همان ابتدا گمان می‌رفت که مسئله توهین این روزنامه به فراموشی سپرده شود.

,

هر چند که در روزهای اخیر لاله افتخاری نماینده مردم تهران و دیگر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به توهین این روزنامه از پیگیری تخلف آشکار این روزنامه خبر داده است.

, لاله افتخاری,

به‌هرحال انتظار می‌رود با شروع به کار مجلس شورای اسلامی از فردا که بعد از طی دو هفته تعطیلات تابستانی صورت می‌گیرد، نسبت به اهانت این روزنامه پیگیری‌های لازم انجام پذیرد.

, شروع به کار,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه