logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

کارشناس مسائل سیاسی:

موقعیت شکننده آمریکا،این کشور را نیازمند رسیدن به توافق کرده است

موقعیت شکننده آمریکا،این کشور را نیازمند رسیدن به توافق کرده است
کارشناس مسائل سیاسی گفت : موقعیت شکننده آمریکا،این کشور را نیازمند رسیدن به توافق کرده است لذا در مسیر مذاکرات یکسری دبه ها و مسائل را پیش می آورند ولی هیئت دیپلماسی کشورمان باید با حفظ خطوط قرمز توافق مطلوبی را برای جمهوری اسلامی ایران رقم بزند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید عسکری کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار " کرمان۱۴۰۰ " در رابطه با روند مذاکرات هسته ای گفت : درخواست ایران برای لغو همه تحریم های سازمان ملل و به ویژه رفع تحریم های تسلیحاتی یک اقدام بسیار هوشمندانه است که می تواند مانع از چانه زنی اعضای گروه ۱+۵ در زمان گفتگو ها شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حمید عسکری , در گفتگو با خبرنگار ", کرمان۱۴۰۰,  " در رابطه با روند مذاکرات هسته ای گفت : درخواست ایران برای لغو همه تحریم های سازمان ملل و به ویژه رفع تحریم های تسلیحاتی یک اقدام بسیار هوشمندانه است که می تواند مانع از چانه زنی اعضای گروه ۱+۵ در زمان گفتگو ها شود .,

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: آمریکا بر اساس برآورده های انجام شده همواره به دنبال این بوده است که به هر طریق ممکن جلوی پیشرفت هسته ای ایران را بگیرد و اکنون هم حربه مذاکره را در پیش گرفته است و  به دنبال چند برنامه هستند.

,

دوقطبی سازی فضای عمومی کشور از برنامه های آمریکا در مذاکرات است

, دوقطبی سازی فضای عمومی کشور از برنامه های آمریکا در مذاکرات است,

وی دوقطبی سازی فضای عمومی کشور را یکی از برنامه های آمریکا برای حربه مذاکرات دانست و خاطر نشان کرد : موضوعاتی که مطرح می شوند با دوراندیشی مقام معظم رهبری و راهبردهای به موقع ایشان موجب استقلال داخلی و  حفظ وحدت داخلی کشور می شود .

,

عسکری عنوان کرد : آمریکایی ها با تغییر مواضع خود در مذاکرات بیشتر به دنبال گرفتن زمان و فرصت هستند زیرا فکر می کند که با پافشاری می توانند به اهداف مورد نظر خود در مذاکرات برسند .

,

این کارشناس مسائل سیاسی اذعان کرد : آمریکایی ها در جلسات مذاکرات به هر طریق ممکن می خواهند ایران را به پذیرش بازدید از مراکز نظامی و مصاحبه با دانشمندان هسته ای وادار کنند که جزء خطوط قرمز ما هستند .

,

وی با بیان این که آمریکایی ها نقشه کشیده بودند تا ایرانی ها را مقصر در ترک میز مذاکره نشان دهند ، ابراز داشت : اما مقام معظم رهبری با این نقشه آمریکایی ها به شدت مقابله کردند و فرمودند که همه مردم و اعضای جمهوری اسلامی به دنبال این هستند که کار لازم در مذاکرات انجام شود.

,

مدیریت اهداف دشمن در بحث هسته ای توسط مقام معظم رهبری به خوبی در حال کنترل است

, مدیریت اهداف دشمن در بحث هسته ای توسط مقام معظم رهبری به خوبی در حال کنترل است,

کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت : مدیریت ادراکات دشمن در بحث هسته ای یکی از مهمترین موضوعات مقام معظم رهبری می باشد که در دستور کار قرار داده اند و در حال کنترل هستند .

,

عسکری با بیان این که آمریکایی ها خود خواهان حل و فصل در مذاکرات هستند ، بیان کرد : آمریکایی ها به خاطر فضای داخلی کشورشان و همچنین انتخابات به هر طریق ممکن می خواهند مذاکرات را به سرانجام برسانند و در این مذاکرات مهمترین موضوع درخواست ایران لغو همه تحریم های سازمان ملل می باشد .

,

موقعیت شکننده آمریکا،این کشور را نیازمند رسیدن به توافق کرده است

, موقعیت شکننده آمریکا،این کشور را نیازمند رسیدن به توافق کرده است,

وی تشریح کرد : موقعیت و شکنندگی آمریکا در جهان باعث شده است این کشور  نیازمند رسیدن به یک توافق باشد لذا در مسیر مذاکرات یکسری دبه ها و مسائل را پیش می آورند ولی هیئت دیپلماسی کشورمان باید با حفظ خطوط قرمز توافق مطلوبی را برای جمهوری اسلامی ایران رقم بزند.

,

این کارشناس سیاسی در پایان گفت : به احتمال زیاد اگر امروز توافقی بین ایران و کشورهای ۱+۵ حاصل نشود آمریکایی های زیاده خواه از فرصت زمان استفاده می کنند تا با مدیریت زمان مواردی را که می خواهند به ایران تحمیل کنند .

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه