logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

فرزند شهید مدافع حرم :

شهادت در راه اسلام و اهل البیت(ع) آرزوی دیرینه پدرم بود

شهادت در راه اسلام و اهل البیت(ع) آرزوی دیرینه پدرم بود
فرزند شهید مدافع حرم گفت: پدرم به آرزوی دیرینه خود که همان رسیدن به فیض شهادت در راه خدا و اهل البیت (ع) بود نائل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین، نجیب غوابش فرزند شهید مدافع حریم اهل البیت(ع) حاج کریم غوابش اظهار کرد: پدرم حاج کریم غوابش از رزمندگان و جانبازان هشت سال جنگ تحمیلی بود و طبق خاطراتی که از ایشان در دوران دفاع مقدس نقل می شود بدون اطلاع اعضای خانواده راهی جبهه های حق علیه باطل شدند حاج کریم در عزیمت به سوریه برای دفاع از اسلام و حرم حضرت زینب (س)  نیز بدون اطلاع و شخصا چنین تصمیم مقدسی را گرفتند و عازم سوریه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین,

وی افزود : پس از دوران دفاع مقدس نیز همچنان خادم و مسئول هیئت عزاداری اباعبدلله الحسین (ع) و عضو هیئت امنای مسجد بود، پدرم علاقه زیادی به شهادت داشت و با حسرت در تمامی یادواره های شهدا  حضور پیدا کرده و عاشقانه فعالیت می کرد.

,

 

,

IMG-20150712-WA0016

, IMG-20150712-WA0016, IMG-20150712-WA0016,

 این فرزند شهید درخصوص سفر و رسیدن حاج کریم به آرزوی شهادتش گفت:  پدرم تنها یک ماه پیش ازسفر مساله عزیمت خود به سوریه برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) را با بنده در میان گذاشتند چرا که می دانستند با بیان این مطلب عده ای در مقابل این هدف والای و آرمان شهادت وی مقاومت می کنند صبح روز سفر هنگامی که در حال بستن چمدان خود بود تصمیمش را به سایر اعضای خانواده اطلاع داد.

,

نجیب غوابش ادامه داد: مادرم که از این تصمیم نگران شده بود به حاج کریم گفت که راضی به رفتن شما نیستم زیرا ممکن است شهید شوی اما پدرم خطاب به او گفت اگر برای من و آرمان هایم ارزش قائل هستی اجازه رفتن را به من خواهی داد.

,

غوابش  در پایان گفت: حضرت زینب (س) پس از قرار گرفتن بر پیکر پاک امام حسین (ع) فرمود که این کمترین هدیه ما به خداوند متعال است، ما نیز با اقتدا بر این سخن بانوی بزرگوار اسلام پدر خود را تقدیم اسلام و مقام معظم رهبری کردیم .

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه