رئیس دانشگاه شهرکرد:
استقبال جهانیان از روز جهانی قدس اعلام موضع واحد و یکپارچه در برابر ظلم است
رئیس دانشگاه شهرکرد استقبال جهانیان بویژه مسلمانان از روز جهانی قدس و برپایی یک همایش بزرگ تاریخی در سراسر عالم، به منزلهی پذیرش آرمان های امام راحل و اعلام موضع واحد و یکپارچه مردم جهان در برابر ظلم و ظالم دانست و از همهی مردم به ویژه دانشگاهیان به خاطر حضور با شکوه در راهپیمایی روز قدس تشکر و قدردانی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اساتید برتر، دکتر شایان شامحمدی ابتکار امام خمینی(ره) در اعلام جمعهی آخر ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس را تدبیری ارزنده برای زنده نگه داشتن آرمان قدس شریف دانست و افزود: مسلمانان و آزادی خواهان در سراسر جهان با شرکت در راهپیمایی روز قدس امسال نشان دادند مسئلهی فلسطین در صدر مسائل جهان اسلام قرار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اساتید برتر,وی خاطرنشان کرد: روز قدس را یادگار جاودان و گرانبهای حضرت امام خمینی(ره) و نمایانگر دور اندیشی و هوشمندی معمار کبیر انقلاب اسلامی است که اندیشه وحدت و انسجام اسلامی در مقابل زورگویان را جهانی کرد.
رئیس دانشگاه شهرکرد استقبال جهانیان بویژه مسلمانان از روز جهانی قدس و برپایی یک همایش بزرگ تاریخی در سراسر عالم، به منزلهی پذیرش آرمان های امام راحل و اعلام موضع واحد و یکپارچه مردم جهان در برابر ظلم و ظالم دانست و از همهی مردم به ویژه دانشگاهیان به خاطر حضور با شکوه در راهپیمایی روز قدس تشکر و قدردانی کرد.
وی خاطرنشان کرد: روز قدس را یادگار جاودان و گرانبهای حضرت امام خمینی(ره) و نمایانگر دور اندیشی و هوشمندی معمار کبیر انقلاب اسلامی است که اندیشه وحدت و انسجام اسلامی در مقابل زورگویان را جهانی کرد.
رئیس دانشگاه شهرکرد استقبال جهانیان بویژه مسلمانان از روز جهانی قدس و برپایی یک همایش بزرگ تاریخی در سراسر عالم، به منزلهی پذیرش آرمان های امام راحل و اعلام موضع واحد و یکپارچه مردم جهان در برابر ظلم و ظالم دانست و از همهی مردم به ویژه دانشگاهیان به خاطر حضور با شکوه در راهپیمایی روز قدس تشکر و قدردانی کرد.
, وی خاطرنشان کرد: روز قدس را یادگار جاودان و گرانبهای حضرت امام خمینی(ره) و نمایانگر دور اندیشی و هوشمندی معمار کبیر انقلاب اسلامی است که اندیشه وحدت و انسجام اسلامی در مقابل زورگویان را جهانی کرد.
رئیس دانشگاه شهرکرد استقبال جهانیان بویژه مسلمانان از روز جهانی قدس و برپایی یک همایش بزرگ تاریخی در سراسر عالم، به منزلهی پذیرش آرمان های امام راحل و اعلام موضع واحد و یکپارچه مردم جهان در برابر ظلم و ظالم دانست و , وی خاطرنشان کرد: روز قدس را یادگار جاودان و گرانبهای حضرت امام خمینی(ره) و نمایانگر دور اندیشی و هوشمندی معمار کبیر انقلاب اسلامی است که اندیشه وحدت و انسجام اسلامی در مقابل زورگویان را جهانی کرد.
رئیس دانشگاه شهرکرد استقبال جهانیان بویژه مسلمانان از روز جهانی قدس و برپایی یک همایش بزرگ تاریخی در سراسر عالم، به منزلهی پذیرش آرمان های امام راحل و اعلام موضع واحد و یکپارچه مردم جهان در برابر ظلم و ظالم دانست و ,
,
,
]
ارسال دیدگاه