logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

موضوع مسکن مهر به صورت ویژه در کمیته تحقیق و تفحص مجلس بررسی می شود

موضوع مسکن مهر به صورت ویژه در کمیته تحقیق و تفحص مجلس بررسی می شود
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: موضوع مشکلات و معضلات و همچنین برنامه های آتی مسکن مهر در کمیته تحقیق و تفحص مجلس، بررسی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ،سید سعید زمانیان صبح امروز در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت:این موضوع به لحاظ اینکه نتوانست در مجلس، حائز اکثریت آراء شود به کمیته تحقیق و تفحص راه یافت تا ضمن تصویب کلیات و فروع آن، به صورت مصوبه ای جدید به مجلس راه یافته و از نمایندگان دوباره رای آورد.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس اظهار داشت: مسکن مهر برای تمامی اقشار مردم کشور به عنوان یک معضل تبدیل شده است و بایستی به طور جدی و ضرب الاجل،از طریق سازمان بازرسی کل کشور، وزارت اطلاعات، راه و شهرسازی و دادگستری پیگیری شود.
زمانیان افزود: در صورتی که وزیر راه و شهرسازی پاسخگوی ابهامات و حل مشکلات مسکن مهر در استان ها نباشد، کار تحقیق و تفحص ادامه داشته و اقدامات لازم صورت می گیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان داشت: دخل و تصرف در بخش مسکن مهر، توسط برخی از شرکت‌ها و تعاونی‌ها و حیف و میل کردن اموال مردم از قشر ضعیف جامعه کاملا بر همگان مشهود است و بسیاری در این قسمت یک شبه ره صد ساله رفتند و به صورت آشکار در بخش مسکن مهر به اموال میلیاردی رسیدند، که باید به این مساله به دقت رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه بسیاری از نمایندگان با این موضوع استقبال کرده اند ادامه داد: بسیاری از مالکان مسکن مهر، رضایت چندانی از ساخت و تکمیل خانه هایشان نداشته اند، این در حالی است که عده کثیری از پیمانکاران از قبل مسکن مهر به وضعیت مالی خوبی دست پیدا کرده اند.
انتهای خبر/ح

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانبین نیوز, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه