جمع آوری حدود ۱۵۰ میلیون تومان، کمک مردمی در جشن گلریزان شهرضا
رئیس زندان شهرضا گفت: در جشن گلریزان اداراه زندان شهرضا حدود 150 میلیون تومان کمک های مردمی خیران جمع آوری شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیدرضا موسوی در گفتگو با شهرضانیوز با بیان اینکه هدف از این همایش تلاش برای آزادی مجرمان جرائم غیر عمد نظیر بدهکاری مالی و حوادث رانندگی است، اظهار کرد: باید همه در ماه مبارک رمضان برای آزادی این زندانیان و بازگشت آنها به کانون گرم خانوادهشان تلاش کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شهرضانیوز,وی بیان کرد: در سال گذشته با تلاش مسئولان دیه استان وکمکهای مردمی توانستیم تعدادی از این زندانیان را آزاد کنیم.
,رئیس زندان شهرضا افزود: در حوزه قضایی زندان شهرضا ۵۰ زندانی جرائم غیرعمد است که نیازمند مساعدت مالی خیران هستند.
,وی اظهار کرد: از آمار ۵۰ نفر، ۲۵ نفر مربوط به شهرضا، ۸ نفر دهاقان و ۱۷ نفر مربوط به شهرستان سمیرم هستند.
,موسوی تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون ستاد دیه ۵۳۸ میلیون تومان کمک کرده که این مبلغ برای آزادی ۳۰ نفر مددجو که ۱۸ نفر از آنها محکوم مالی، ۴ نفر دیه و ۸ نفر مهریه و نفقه بودند اختصاص یافت.
,وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۱۱۰ میلیون تومان در جشن گلریزان در شهرضا جمعآوری شد، اظهار کرد: میزان کل بدهیهای سال گذشته یک میلیارد و ۶۸۳ میلیون تومان بود که از این مبلغ ۸۷۹ میلیون خود شاکیان گذشت کردند.
,رئیس زندان شهرضا افزود: در جشن گلریزان اداراه زندان شهرضا حدود ۱۵۰ میلیون تومان کمک های مردمی خیران جمع آوری شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه