مدیر آب و فاضلاب بشاگرد:
66 روستای بشاگرد تشنه آب است/ پروژه های آبرسانی نیمه کاره رها شده
مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان بشاگرد گفت: ۶۶ روستا در این شهرستان وجود دارد که فاقد شبکه آب رسانی هستند و هیچگونه خدمات رسانی به این روستاها نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بشاگرد نیوز، علی رحمت زاده مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان بشاگرد گفت: در شهرستان بشاگرد ۶۶ روستا وجود دارد که فاقد شبکه آب رسانی هستند و هیچگونه خدمات رسانی به این روستاها نشده است و فقط ۱۰۰ روستا در این شهرستان از این خدمات بهره مند هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بشاگرد نیوز,,
رحمت زاده اظهار داشت: آب بسیاری از روستاهای شهرستان بشاگرد از چشمه های دائمی تامین می شود. و فاصله لوله کشی آب در برخی از روستاها حتی به ۱۰ کیلومتر هم می رسد.
,,
وی افزود: در برخی از روستاها که شبکه آبرسانی ندارند و دچار کم آبی هستند ما مجبور هستیم به صورت سیار به این روستاها آب ببریم و متاسفانه در شهرستان بشاگرد تنها یک تانکر آبرسانی داریم که این موضوع مشکلات آب و فاضلاب شهرستان را چند برابر می کند.
,,
مدیر آب و فاضلاب روستایی بشاگرد ادامه داد: بارگیری تانکر آبرسانی از سد جگین صورت می پذیرد و باید فاصله ۷۰ کیلومتری طی شود تا آب به مردم روستاها برسد و این امر هزینه هایی را به دنبال دارد و مردم در بحث آبرسانی سیار هزینه هایی را بپردازند که این هزینه ها هم زیاد نیست.
,,
علی رحمت زاده همچنین گفت: یک تانکر آبرسانی در شهرستان بشاگرد بسیار کم است و ما از شرکت آب و فاضلاب روستایی استان درخواست کرده ایم که در این زمینه با ما همکاری کنند و تانکر های دیگری در اختیار ما قرار دهند تا خدمات رسانی به مردم بشاگرد بهتر صورت بگیرد.
,,
رحمت زاده بیان داشت: ۱۹ پروژه آبرسانی در سال ۹۰ در این شهرستان شروع به کار کرده است که متاسفانه همه این پروژه ها نیمه کاره رها شده و هنوز بلاتکلیف هستند.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه