مصاحبه بازیکنان پرسپولیس درباره اهانت به مسی

مصاحبه بازیکنان پرسپولیس درباره اهانت به مسی
تمرین پرسپولیس امروز از ساعت 11 تا 12:50 در ورزشگاه درفشی فر انجام شد.در این تمرین امیرعابدزاده و سعید شیرینی غایب بودند و مهرداد پولادی هم یک ساعت اختصاصی کار کرد.علی دایی هم با لباس ورزشی نظارت ویژه ای بر کار بازیکنانش داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناغلامپور هم با نیلسون  و محمدی کار می کرد که تشویق های گلر ایرانی توسط گلر برزیلی جالب بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

در این تمرین بازیکنان بعد از کارهای اولیه شامل گرم کردن و حرکات سرعتی،به مرور کارهای تاکتیکی و فوتبال با دروازه کوچک پرداختند.مارکو شپانوویچ هم  به خاطر سرماخوردگی دیر در محل حاضر شد و با تیم تمرین نکرد.

,

بعد از پایان تمرین هم دوربین و خبرنگار برنامه ورزش از نگاه دو در ورزشگاه درفشی فر حاضر شد تا درباره اهانت به مسی در فیس بوک توسط ایرانی ها  با بازیکنان  پرسپولیس مصاحبه کند.

,

پرسپولیس امروز بعد از ظهر تمرین نخواهد داشت.

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه