امام جمعه موقت بردسکن:

جمع بندی مذاکرات هسته ای نتیجه مقاومت مردم و 12 سال زحمت تیم های مذاکره کننده که با رهنمود های رهبری به بار نشسته است

جمع بندی مذاکرات هسته ای نتیجه مقاومت مردم و 12 سال زحمت تیم های مذاکره کننده که با رهنمود های رهبری به بار نشسته است
امام جمعه موقت بردسکن گفت: امید است این جمع بندی مذاکرات هسته ای مقدمه یک توافق خوب باشد؛ هزینه های هسته ای شدن را مردم پرداخت کردند و نتیجه 12 سال زحمت و همت تیم های مذاکره کننده که با رهنمود های مقام معظم رهبری به بار نشسته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح بردسکن، حجت الاسلام و المسلمین مصوری ،امام جمعه موقت بردسکن، در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن تبریک عید سعید فطر گفت: پیام نماز جمعه رعایت تقوای الهی  در تمام عرصه های زندگی است و چه خوب است که انسان برای همیشه روزۀ دل داشته باشد و به عواقب انجام گناه فکر کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , صبح بردسکن، , حجت الاسلام و المسلمین مصوری ،امام جمعه موقت بردسکن، در خطبه های نماز جمعه این هفته ضمن تبریک عید سعید فطر گفت: پیام نماز جمعه رعایت تقوای الهی  در تمام عرصه های زندگی است و چه خوب است که انسان برای همیشه روزۀ دل داشته باشد و به عواقب انجام گناه فکر کند.,

وی ادامه داد: چه بسا انسانهای روزه داری که بهره روزۀ آنها فقط گرسنگی و تشنگی شان است و روزه در آنها اثر نکرده؛ اگر انسان می خواهد ببیند که روزه اش مورد قبول واقع شده است یا نه ببیند، فکر او، زبان او با اول ماه رمضان فرق کرده است یا نه؟ آیا هرکلامی را به زبان می آورد؟

,

حجت الاسلام مصوری اظهار کرد: مناسبتهای متعددی در این هفته داریم، انشاءالله که همۀ ما بتوانیم در نماز عید سعید فطر حضور فعال و چشمگیری داشته باشیم؛ مناسبت بعدی، تشکیل شورای نگهبان است که نهاد بسیار مقدس و سکینۀ قلب مؤمنین است.

,

خطیب نماز جمعه بیان داشت: دستو رات و قوانینی که می خواهد در مجلس تصویب بشود باید از فیلتر شورای نگهبان بگذرد که مبادا با دین اسلام  مغایرت داشته باشد و از دیدگاه فقهی و شرعی مورد تطبیق قرار می گیرد و اگر با اسلام مغایرت داشته باشد آن قانون را رد می کند.

,

وی با بیان اینکه بعضی ها به شورای نگهبان حمله می کنند که تأثیرپذیری از غرب دارند، عنوان کرد: مطمئنا" مردم مکدر می شوند از اینکه بعضی ها حمله به شورای نگهبان می کنند؛ اینها باید بدانند که کار بسیار خطرناکی را دارند انجام می دهند.

,

امام  جمعه موقت بردسکن یاد آور شد: شورای نگهبان مسئولیت مهم حفاظت و صیانت از آرای مردم را دارد و تا امروز که 36 سال از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزیز می گذرد، می بینیم که وظیفه اش را به خوبی انجام داده است و مردم بدانند اگر روزی شورای نگهبان تضعیف بشود ضربه جبران ناپذیری به اسلام وارد خواهد شد.

,

وی تصریح کرد: امید است این جمع بندی مذاکرات هسته ای مقدمه یک توافق خوب باشد؛ وحدت و انسجام ، عامل اصلی موفقیت های جمهوری اسلامی است؛ موضوع هیسته ای را نباید در هیچ شرایطی از سطح ملی تنزل داد؛ هزینه های هسته ای شدن را مردم پرداخت کردند و نتیجه 12 سال زحمت و همت تیم های مذاکره کننده که با رهنمود های رهبری به بار نشسته است.

,

حجت الاسلام  مصوری افزود: باید از دانشمندان هسته ای و تیم مذاکره کننده تقدیر کنیم و یاد شهدای هسته ای مان را گرامی بداریم و باید زحمات تیم های مذاکره کننده گذشته را هم قدر بدانیم.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه