امام جمعه فریدونشهر:
سلامت و اقتدار ملت در دست شورای نگهبان /تا وقتی آمریکا خوی گرگصفتی دارد با آن مبارزه میکنیم
امام جمعه فریدونشهر مصوبات شورای نگهبان را به منزله حکم دین خواند و التزام عملی به قانون اساسی را در اجرای مصوبات این نهاد مقدس دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پونه زار، امام جمعه فریدونشهر در خطبههای آخرین نماز جمعه ماه مبارک رمضان، همزمان با سالروز تأسیس شورای نگهبان گفت: امام(ره) توجه و اهمیتی را که برای این نهاد مقدس داشتند نسبت به دیگر نهادها نداشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پونه زار,حجت الاسلام اباصلت غفاری با بیان این که سلامت، امنیت، عزت و اقتدار ملت در دست شورای نگهبان است، اظهار کرد فتنه 88 بر اثر عدم توجه به تصمیمات شورای نگهبان بود و شورای نگهبان و مقام معظم رهبری خطاب به عدهای که به انتخابات معترض بودند فرمودند بروید شکایت کنید و حتی برخی از صندوقها را بازشماری کردند ولی آنها قبول نکردند.
, ،,وی با اشاره به سخنان آیت الله مشکینی که فرمودند: شورای نگهبان راهرو بهشت است چرا که هر چه را تأیید کرد مردم موظف به انجامش هستند و هیچ گونه مسئولیتی بر گردن مردم نخواهد بود، تصریح کرد: اگر کسی عالماً و عامداً مصوبات شورای نگهبان را رد کند، حکم دین و حکم خدا را رد کرده است لذا باید تبعیت داشته باشیم و التزام عملی به قانون اساسی هم همین است.
, و, ،,امام جمعه فریدونشهر از زحمات تیم مذاکره کننده هستهای تشکر کرد و گفت نباید تیم مذاکره کننده را تضعیف کنیم ولی از طرفی هم نباید زیادهروی کرده و همه مشکلات خود با آمریکا را حل شده بدانیم.
,حجت الاسلام غفاری اظهار کرد تا وقتی که خوی درندگی و گرگ صفتی آمریکا وجود دارد با آن مبارزه خواهیم کرد.
,امام جمعه فریدونشهر با اشاره به این که خداوند پیامبران و امامان را برای ارشاد همه اهل عالم فرستاد گفت نه آمدن پیامبری اختصاص به گروه و قبیله خاصی دارد و نه کتابی برای گروه و قبیله خاصی نازل شده است و مراجع تقلید، روحانیت و مبلغین دین هم پیرو پیامبران و امامان، موظف به هدایت و تبلیغ دین در بین همه اقوام و ملل هستند و هر روحانی اهل هر جایی که باشد حق فرق گذاشتن بین شهرها و اقوام مختلف را ندارد.
, و, ،,وی اظهار کرد مقدم داشتن هر فامیل و یا قوم و یا محله و یا روستایی بر دیگری توسط امام جمعه موجب افتادن حق برگردن وی میگردد چه از جنبه حقوقی و چه از جنبه حقیقی.
,خطیب جمعه فریدونشهر از مردم بابت برگزاری پرشور مراسم ماه مبارک رمضان به خصوص شبهای قدر و شرکت باشکوه و وحدت آفرین در راهپیمایی روز قدس قدردانی کرد و گفت: اگر میخواهید اهل نجات باشید تقوای الهی کسب کنبد.
,امام جمعه فریدونشهر به سالروز پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت توسط امام(ره) اشاره کرد و اظهار کرد: امام(ره) تا چند روز قبل از پذیرش قطعنامه میفرمود: ما تا آخرین قطره خون و تا آخرین نفر ایستادگی خواهیم کرد ولی شرایطی در داخل کشور پیش آمد که امام مجبور شدند با پذیرش قطعنامه، جام زهر را سربکشند و پنج روز بعد از پذیرش قطعنامه، عراق دوباره حمله وسیع خود را به کشورمان از سر گرفت و پنج روز بعد، عملیات مرصاد کار منافقین و صدام را یکسره کرد.
, و, و,حجت الاسلام غفاری از بدهکاران مالیاتی خواست تا پایان تیرماه به اداره امور دارایی و مالیات مراجعه کرده و با برخورداری از معافیتها و تخفیفهای مالیاتی، بدهی مالیاتی خود را تسفیه کنند.
,امام جمعه فریدونشهر گفت طبق اعلام دفتر رهبر معظم انقلاب میزان فطریه بر اساس قیمت گندم برای هر نفر حداقل 6 هزار تومان است و بهتر است تا قبل از نماز عید فطر پرداخت شود.
,
ارسال دیدگاه