در پی توافق نامه دانشگاه محقق با دانشگاه عدالت برگزار می شود
برگزاری دوره دانش افزایی ویژه کارکنان قوه قضائیه شمالغرب کشور در اردبیل
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی گفت: به دنبال تفاهم نامه صورت گرفته بین دانشگاههای محقق اردبیلی و عدالت در تهران دوره های کوتاه مدت بازآموزی و دانش افزایی برای قضات، وکلا و مشاورین قوه قضائیه شمالغرب کشور در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ابصارنیوز،گودرز صادقی از برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت دانش افزایی برای قضات،وکلا و مشاورین قوه قضائیه شمالغرب کشور در دانشگاه محقق اردبیلی خبرداد و افزود: در دیدار با حجت الاسلام محمد حسین بیاتی رئیس دانشگاه عدالت در تهران آمادگی خود را برای دوره مذکور با مشارکت دانشگاه عدالت اعلام کردیم و همچنین در این دیدار از حضرت آیت الله شاهرودی (رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای آن دانشگاه) برای دیدار از استان اردبیل نیز دعوت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابصارنیوز,,
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی جایگاه دانشگاه عدالت را با توجه به تخصصی بودن آن در زمینه علوم قضائی و داشتن پشتوانه محکمی همچون حضرت آیت الله شاهرودی ستود و با تکیه بر توانمندیهای خاص و زیرساختهای مستحکم دانشگاه محقق اردبیلی همکاری این دو دانشگاه را بسیار اساسی توصیف کرد.
,,
دانشگاه عدالت یک مؤسسه آموزش عالی غیردولتی است که در زمینه تعلیم و تربیت دانشجو در مقاطع تحصیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) در رشته های مرتبط با علوم قضایی فعالیت دارد که موسس آن آیت الله شاهرودی است.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه