بد عهدی آمریکا بر کسی پوشیده نیست/دشمن به دنبال دوقطبی کردن انتخابات است

بد عهدی آمریکا بر کسی پوشیده نیست/دشمن به دنبال دوقطبی کردن انتخابات است
فرمانده سپاه ازنا گفت: مذاکرات به پایان رسید و باید طریق قانونی خود را طی کند اما بدعهدی آمریکا بر کسی پوشیده نیست، در خصوص انتخابات پیش رو نیز نباید فراموش کنیم که دشمن به دنبال دوقطبی کردن انتخابات است و راه برون رفت آن وحدت جامعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از  ازناخبر، فخرالدین خاوریان که در جمع فرماندهان حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج شهرستان ازنا سخن می گفت ضمن اشاره به مذاکرات انجام شده خاطر نشان کرد: امروز فقط مذاکرات تمام شده است و باید منتظر طی مراحل قانونی آن ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , ازناخبر, ، فخرالدین خاوریان که در جمع فرماندهان حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج شهرستان ازنا سخن می گفت ضمن اشاره به مذاکرات انجام شده خاطر نشان کرد: امروز فقط مذاکرات تمام شده است و باید منتظر طی مراحل قانونی آن ماند.,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ازنا تصریح کرد: غرب مسایل را در سنا ی خود دنبال می کند و جمهوری اسلامی ایران نیز در مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی این مهم را پیگیری خواهد کرد تا منافع و ضرر های دوطرف دنبال شود.

,

وی در ادامه به سخنان رهبری استناد کرد و اظهار داشت: نمایندگان جمهوری اسلامی افرادی متدین ، شجاع و دلسوز هستند و مقاومت و ایستادگی تیم مذاکره کننده ایران قابل تقدیر بود.

,

خاوریان به مدیریت عالی رهبری در این راه دشوار نیز گریزی زد و گفت: نباید مدیریت هوشمندانه و انقلابی رهبری را در این راه فراموش کنیم ، البته هدف دولت خدمت رسانی به جامعه و رفع تحریم هاست ، اما پشت قضیه مذاکره با غرب "ولی" های زیادی وجود دارد.

,

ازناخبر

, ازناخبر,

این فرمانده بسیجی لرستان خاطر نشان کرد: در این خصوص نمونه های بد عهدی غرب بسیار زیاد به چشم می خورد ، در گذشته طبق قرارداد ما با غربی ها آزادی گروگان ها را داشتیم که مثل همیشه ما به عهد خود وفا کردیم ولی آنها بدعهدی کردند.

,

وی به موارد دیگری اشاره کرد و گفت: در دولت های سازندگی و اصلاحات نیز موارد مشابهی وجود داشت مثلا در خصوص نابودی طالبان که در انتها ایران را محور شرارت نامیدند.

,

خاوریان به خوش عهدی ایرانیان در طول انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره به تعهدات خود پایبند بوده و هست ولی بدعهدی آمریکا نیز همواره بر کسی پوشیده نیست.

,

وی ابراز امیدواری کرد: امیدواریم که خروجی مذاکرات با مدیریت رهبر معظم انقلاب که به حق سکان دار واقعی این کشتی در دریای پر تلاطم منطقه است و همچنین مصوبات شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی به نفع ملت باشد.

,

دشمن به دنبال دو قطبی کردن انتخابات و ایجاد شکاف در بین مردم است

, دشمن به دنبال دو قطبی کردن انتخابات و ایجاد شکاف در بین مردم است,

فرمانده سپاه ازنا در انتهای سخنان خود به موضوع مهم دیگری اشاره کرد و تصریح کرد: در سال جاری انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را در پیش داریم که در این زمینه نیز استراتژی مهم جمهوری اسلامی وحدت و همدلی است

,

خاوریان تصریح کرد: در این انتخابات حساس دشمنان جمهوری اسلامی به دنبال دو قطبی کردن انتخابات و ایجاد شکاف در بین مردم هستند و ما باید دنبال وحدت و انسجام باشیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه