logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس دامپزشکی شهرضا:

نبود آزمایشگاه مواد غذایی از معضلات امنیت غذایی در شهرضا است

نبود آزمایشگاه مواد غذایی از معضلات امنیت غذایی در شهرضا است
رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا گفت: عدم وجود آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت از معضل‌های امنیت غذایی در شهرضا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حمیدرضا امیری در گفتگو با خبرنگار شهرضانیوز اظهار داشت: افزایش جمعیت و تأمین احتیاجات غذایی از مهمترین مسائلی است که ذهن مسئولان مختلف به‌ویژه بخش‌های صنعت، کشاورزی و بهداشت را به خود مشغول کرده است.
وی افزود: امروزه آلودگی و فساد مواد غذایی تبدیل به یک مشکل بزرگ جهانی شده که علاوه بر لزوم تأمین مقادیر کافی مواد غذایی حفظ ایمنی، بهداشت و کیفیت مواد غذایی تولید و عرضه شده نیز از اهمیت خاصی برخوردار است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرضا با اشاره به نبود آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی در شهرضا بیان کرد: عدم وجود آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت مواد غذایی در شهرضا از چالش‌های پیش‌روی در رسیدن به امنیت غذایی در شهرستان شهرضا است.
وی با تأکید بر اینکه یکی از عامل‌های کلیدی قضاوت در مورد کیفیت غذا و فرآورده‌های بهداشتی وجود آزمایشگاه‌های تخصصی است، تصریح کرد: آزمایش‌های مربوط به کنترل کیفیت مواد غذایی و بررسی میزان سموم به کار رفته در انواع محصولات کشاورزی به دلیل نبود آزمایشگاه در شهرضا به استان فرستاده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه