logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا:

تا زمانیکه اسلام هست،مبارزه با استکبار وجود دارد

تا زمانیکه اسلام هست،مبارزه با استکبار وجود دارد
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت:تا زمانیکه اسلام هست واستکبار وجود دارد مردم ایران علم استکبار ستیزی را زمین نخواهند گذاشت چرا که یک مسلمان واقعی هرگز دست از آرمان ومکتب خود دست نخواهد کشید واین همان راه امام وشهدا است که باید تداوم داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از نافع، حجت الاسلام غلامرضا صفایی در جمع کارکنان تیپ 316 زرهی شهید قهرمان همدان اظهار داشت:خوشبختی در دومورد است خوشبختی در دنیا وخوشبختی در آخرت وبه بیان دیگر برداشت افراد در مورد خوشبختی باهم متفاوت است چرا که عده ای خوشبختی را صرفا در داشتن مال وقدرت در دنیا می دانند وعده ای دیگر سعادت وخوشبختی را در آخرت می پندارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

صفایی در ادامه صحبت‌های خود ضمن بیان دیدگاه‌های موجود در رابطه با زندگی بشری بیان کرد: برخی بر این اعتقادند که زندگی انسان پس از مرگ خاتمه می‌یابد و هر چه انسان بتواند در این دنیا لذت‌جویی کند و به خواسته‌های خود جامه عمل بپوشاند، زندگی موفقی داشته است.
وی در ادامه به بیان امام محمد باقر ع اشاره کرد وگفت اگر می خواهیم خوشبختی را در دنیا وآخرت داشته باشیم باید به فرموده باقرالعلوم ع سه نکته را در نظر داشته باشیم اول در مورد دین شناخت بدست بیاوریم و در دین تفقه داشته باشیم ودومین نکته در مورد خوشبختی، داشتن صبر است که در سختی ها وناملایمات باید صبور باشیم وسومین نکته داشتن تدبیر وبرنامه ریزی در زندگی است.

,
,

صفایی در ادامه به اهمیت جایگاه و نقش برنامه در زندگی افراد اشاره کرد و گفت: داشتن برنامه و مسئولیت پذیری، تلاش فداکارانه و ایثارگرانه همراه با برخورداری از ایمان وصبر، رمز موفقیت افراد درزندگی فردی و اجتماعی است.

,

حجت الاسلم صفایی در جواب سوال خبر نگار نافع مبنی بر تداوم مبارزه مردم ایران با استکبار جهانی گفت:تا زمانیکه اسلام هست واستکبار وجود دارد مردم ایران علم استکبار ستیزی را زمین نخواهند گذاشت چرا که یک مسلمان واقعی هرگز دست از آرمان ومکتب خود دست نخواهد کشید واین همان راه امام وشهدا است که باید تداوم داشته باشد.

,

وی در پایان با اشاره به بصیرت افزایی ومعنویت در میان نیروهای مسلح افزود :داشتن معنویت وبصیرت در میان نیروهای مسلح وارتش جمهوری اسلامی ایران قدرت وتوان انها را مضاعف کرده و این وجه تمایز بین نیروهای مسلح ما است در برابر نیروهای مسلح جهان که این واقعیت در جنگ 8ساله به اثبات رسید.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه