فرمانده نیروی انتظامی شهرستان اهر:
غرق شدن کودک در استخر کشاورزی بر اثر بی احتیاطی والدین در شهرستان اهر
سرهنگ محمدی، فرمانده انتظامی شهرستان اهر گفت: بر اثر بی احتیاطی یک خانواده در شهرستان اهر کودک خردسال این خانواده در استخر غرق شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهروصال، سرهنگ "رحیم محمدی" در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: بر اثر بی احتیاطی و سهل انگاری خانواده در یکی از روستاهای تابعه شهرستان اهر کودک خردسال در آب استخر غرق شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال, اهروصال,وی ادامه داد: با توجه به فصل گرما و موفقیت و فضای مناسب طبیعت شهرستان اهر و به ویژه روستاهای اطراف که پذیرای مسافران و خانواده ها در بستر زیبا و دل انگیز طبیعت خدادادی است گاها به جهت بی توجهی و سهل انگاری خانوادها این نشاط به تلخی می انجامد.
,فرمانده انتظامی شهرستان اهر در پایان خطاب به خانواده ها عنوان کرد: موارد ایمنی و قوانین طبیعی را در مواقع حضور در بستر طبیعت به ویژه در کنار رودخانه ها، استخرهای پرآب، سدها و پرتگاه های کوهستان جدی بگیرند و از اطرافیان خود به ویژه کودکان و افراد بیمار و کهنسال مواظبت کنند و هرگونه موارد اتفاقی را فورا ضمن هماهنگی با یگان های امدادی شهرستان و با تلفن ۱۱۰به پلیس اطلاع دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه