آثار نقش زنان شهرستان قرچک در دفاع مقدس گردآوری می شود
مسئول بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک گفت: زنان پشتیبانی کنندگان معنوی رزمندگان در دفاع مقدس بودند وبا جمع آوری آثار به یاد مانده از اقدمات زنان در زمان انقلاب و دفاع مقدس در شهرستان قرچک تا یک مجموعه ی کامل گردد و با جمع آوری آثار آن را برای آیندگان و جوانان به یادگار بگذارم تا فرهنگ ایثار و شهدا را درک کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا; به نقل از قرچک آنلاین; معصومه شهسواری مسئول بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک در جلسه نقش زنان در انقلاب و دفاع مقدس با بیان اینکه زنان در پیروزی انقلاب و در طول هشت سال دفاع مقدس نقش مهم و ارزنده ای ایفا کردند، اظهارداشت: پروژه بررسی نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با رویکرد جمع آوری اسناد بانوان در شهرستان قرچک آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا;, قرچک آنلاین,
مسئول بسیج جامعه زنان قرچک گفت: به همت بسیج جامعه زنان و پیشکسوتان آن عرصه، مادران و همسران شهداء جمع آوری می شود.
وی با بیان اینکه نقش زنان از قیام خرداد ۱۳۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی از آثار نقش و حضور زنان در پیروزی انقلاب است افزود: آثار مجاهدت همسران و مادران شهداء در هشت سال جنگ تحمیلی، زنان شهید انقلاب و دفاع مقدس، پشتیبانی و جمع آوری کمک های زنان به صورت نقدی و غیر نقدی در دفاع مقدس با همکاری ارتش، سپاه و بسیج، نیروی انتظامی و ادارات اطلاعات مربوطه انجام خواهد شد.
وی گفت: تشویق رزمندگان برای حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل، خاک سپاری شهداء، رسیدگی به مجروحین از مهمترین نقش زنان در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است که با همکاری نهاد های مربوطه محور تحقیق و پژوهش قرار خواهد گرفت.
,
, ,
,
,
شهسواری ادامه داد: آموزش نظامی زنان ، تبلیغات و موضوعات فرهنگی، معرفی جانبازان و شهدا، تشکیل سپاه و بسیج خواهران ، نقش زنان در بهداری رزمی و جنگ نوین، معرفی آثار زنان شهید و ایثارگر، تاثیرات جنایات جنگی بر زنان و کودکان در دفاع مقدس و زنان و ولایت در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تبعیت از ولایت است.
وی افزود: مادران و همسران شهداء و ایثارگران به عنوان پشتیبانی کننده گان معنوی هشت سال دفاع مقدس هستند که در تشویق و حضور رزمنده گان در جنگ تحمیلی نقش اساسی داشتند.
شهسواری در پایان به آثاری که قرار است با نهادهای مربوطه جمع آوری شود اشاره کرد و عنوان کرد: تقسیم بندی و برنامه ریزی برای انجام جمع اوری آثار با حضور نهادهای مختلف باید انجام شود تا بتوانیم با جمع آوری آثار آن را برای آیندگان و جوانان به یادگار بگذارم تا فرهنگ ایثار و شهدا را درک کنند.
انتهای پیام/ر
,
,
]
ارسال دیدگاه