آثار نقش زنان شهرستان قرچک در دفاع مقدس گردآوری می شود

آثار نقش زنان شهرستان قرچک در دفاع مقدس گردآوری می شود
مسئول بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک گفت: زنان پشتیبانی کنندگان معنوی رزمندگان در دفاع مقدس بودند وبا جمع آوری آثار به یاد مانده از اقدمات زنان در زمان انقلاب و دفاع مقدس در شهرستان قرچک تا یک مجموعه ی کامل گردد و با جمع آوری آثار آن را برای آیندگان و جوانان به یادگار بگذارم تا فرهنگ ایثار و شهدا را درک کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا; به نقل از قرچک آنلاین; معصومه شهسواری مسئول بسیج جامعه زنان ناحیه مقاومت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک در جلسه نقش زنان در انقلاب و دفاع مقدس با بیان اینکه زنان در پیروزی انقلاب و در طول هشت سال دفاع مقدس نقش مهم و ارزنده ای ایفا کردند، اظهارداشت: پروژه بررسی نقش زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با رویکرد جمع آوری اسناد بانوان در شهرستان قرچک آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا;, قرچک آنلاین,

مسئول بسیج جامعه زنان قرچک گفت: به همت بسیج جامعه زنان و پیشکسوتان آن عرصه، مادران و همسران شهداء جمع آوری می شود.
وی با بیان اینکه نقش زنان از قیام خرداد ۱۳۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی از آثار نقش و حضور زنان در پیروزی انقلاب است افزود: آثار مجاهدت همسران و مادران شهداء در هشت سال جنگ تحمیلی، زنان شهید انقلاب و دفاع مقدس، پشتیبانی و جمع آوری کمک های زنان به صورت نقدی و غیر نقدی در دفاع مقدس با همکاری ارتش، سپاه و بسیج، نیروی انتظامی و ادارات اطلاعات مربوطه انجام خواهد شد.
وی گفت: تشویق رزمندگان برای حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل، خاک سپاری شهداء، رسیدگی به مجروحین از مهمترین نقش زنان در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است که با همکاری نهاد های مربوطه محور تحقیق و پژوهش قرار خواهد گرفت.

,
,
,

IMG_1464

, IMG_1464, IMG_1464,

شهسواری ادامه داد: آموزش نظامی زنان ، تبلیغات و موضوعات فرهنگی، معرفی جانبازان و شهدا، تشکیل سپاه و بسیج خواهران ، نقش زنان در بهداری رزمی و جنگ نوین، معرفی آثار زنان شهید و ایثارگر، تاثیرات جنایات جنگی بر زنان و کودکان در دفاع مقدس و زنان و ولایت در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تبعیت از ولایت است.
وی افزود: مادران و همسران شهداء و ایثارگران به عنوان پشتیبانی کننده گان معنوی هشت سال دفاع مقدس هستند که در تشویق و حضور رزمنده گان در جنگ تحمیلی نقش اساسی داشتند.
شهسواری در پایان به آثاری که قرار است با نهادهای مربوطه جمع آوری شود اشاره کرد و عنوان کرد: تقسیم بندی و برنامه ریزی برای انجام جمع اوری آثار با حضور نهادهای مختلف باید انجام شود تا بتوانیم با جمع آوری آثار آن را برای آیندگان و جوانان به یادگار بگذارم تا فرهنگ ایثار و شهدا را درک کنند.
انتهای پیام/ر

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه