logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ادعای یک کارشناس داوری:

از داوران مرد تست آمادگی جسمانی بانوان را گرفتند!

از داوران مرد تست آمادگی جسمانی بانوان را گرفتند!
یکی از اهالی داوری مدعی شد که در تست آمادگی جسمانی داوران به جای تست آقایان تست خانم ها را از داوران ایران گرفتند!
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا اگرچه در تست آمادگی جسمانی داوران که هفته گذشته برگزار شد تمامی داوران قبول شدند  و فقط دو کمک داور در این تست مردود شدند اما یکی از اهالی داوری در گفت و گو با دانا به مسایل عجیبی اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

این فرد دلسوز داوری اظهار داشت: مدیران داوری فوتبال ما خوشحالند که بدن داورها آماده است و همه آنها از نظر بدنی در شرایط مطلوب قرار دارند اما انها یک واقعیت بزرگ را به اهالی فوتبال نگفتند و اینکه در تستی که از داوران مرد گرفته شد تست داوران خانم بود و برای اقایان برنامه ریزی نشده بود.

,

این شخص تصریح کرد: تست مردان در داوری سخت تر است و شاید اگر آن تست از داوران ما گرفته می شد چند داور ملی ما مردود می شدند. جالب است که برخی از کارشناسان داوری هم مدعی شدند که این تست داوری ملی بوده نه بین المللی ! که در واقع باید گفت داوران برای حضور در لیگ پانزدهم مرتکب تقلب در امتحان شدند البته تقلبی که خودشان نقشی در آن نداشتند و بیشتر مدیران و امتحان گیرنندگان آن مقصر هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه