آیا استاندار دلیل قانع کننده‌ای برای حضور در قزاقستان همزمان با بحران سیل ارائه می‌دهد

آیا استاندار دلیل قانع کننده‌ای برای حضور در قزاقستان همزمان با بحران سیل ارائه می‌دهد
استاندار مازندران قرار است پس از بازگشت از قزاقستان ابعاد این سفر را در اختیار اصحاب رسانه قرار دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کارمند شمال، استانداری مازندران که همزمان با شروع بحران سیل در استان مازندران برای حضور در نمایشگاه مشترک در قزاقستان حضور دارد، قرار است عصر روز جمعه وارد استان مازندران شود.

سفر استاندار مازندران به قزاقستان همزمان با شروع بحران سیل در برخی از نقاط استان انتقاداتی را در سطح اصحاب رسانه استان در پی داشت.

مسئولان استانداری مازندران قرار است برای تبیین ابعاد سفر استاندار مازندران و هیئت تجاری استان به این کشور در بدو ورود مسائل مربوط به سفر را در فرودگاه در اختیار اصحاب رسانه قرار دهند.

نشست خبری استاندار مازندران با اصحاب رسانه طبق اعلام ساعت ۲۰ جمعه در فرودگاه دشت‌ناز ساری برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کارمند شمال,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه