بزرگترین حمله انتحاری به کوبانی با کشته شدن 17 تروریست انتحاری داعش ناکام ماند
بزرگترین حمله انتحاری تروریستهای داعش به روستاهای بدیع و عروس در جنوب کوبانی توسط مدافعان این شهر با کشته شدن 17 تروریست انتحاری داعش با ناکامی مواجه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرویس ترجمه جوانرودهه وال، وبسیات کردی زبان "PUK Media" از خبرگزاری های اقلیم کردستان در خبری نوشت: یک منبع نظامی در جنوب کوبانی اعلام کرد، بزرگترین حمله انتحاری تروریستهای داعش به روستاهای بدیع و عروس در جنوب کوبانی که بوسیله دو اتومبیل بمب گذاری شده و با هدف شکستن حلقه دفاعی مدافعان این شهر و نفوذ به این دو روستا انجام گرفت، با هوشیاری مدافعان و کشته شدن 17 عامل انتحاری گروه تروریستی داعش ناکام ماند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرودهه وال,,
این منبع خاطر نشان شد: اتومبیلهای بمب گذاری شده قبل از رسیدن به اهدافشان توسط مدافعان منفجر شده و چهار سرنشین آن نیز کشته شدند و پس از آن حمله 13 عامل انتحاری دیگر به کشته شدن عوامل انتحاری داعش انجامید و تمامی این حملات با ناکانی مواجه شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه