نائب رئیس شورای اسلامی شهر گرگان :
توجه به توازن امکانات رفاهی برای اسکان مسافر در شرق و غرب گرگان ضروری است
نائب رئیس شورای اسلامی شهر گرگان گفت: در شرق و غرب گرگان باید توازنی برای امکانات اسکان ایجاد شود تا مسافرینی که از گرگان عبور می کنند با خاطره ای خوش از گرگان یاد نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صفرعلی پائین محلی نائب رئیس شورای اسلامی شهرگرگان در گفتگو با گلستان ما به تعداد 13 میلیون مسافری که سال قبل وارد گرگان شده اند، اشاره کرد و گفت: با توجه به این حجم زیاد مسافری که وارد گرگان شده اند اما مکان و برنامه ریزی مناسب جهت اسکان این مسافرین وجود ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛, گلستان ما,وی ادامه داد: ما در گرگان با توجه به منطقه طبیعی گردشگری ناهارخوران امکان دیگری برای اسکان مسافر نداریم و نمی توانیم آنطور که باید از ظرفیت حجم مسافر ورودی در جهت اشتغال زایی به درستی استفاده نمائیم.
پائین محلی در ادامه به عدم وجود منطقه ای مناسب در شرق گرگان برای اسکان مسافر اشاره کرد و افزود: ما می توانیم در شرق گرگان با خریداری یک زمین مناسب و احداث نمازخانه و امکانات رفاهی ظرفیتی را برای درآمدزایی پایدار و ماندگاری مسافر ایجاد کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: ما در منطقه ناهار خوران امکان مناسبی برای این حجم مسافر نداریم و باید جانمایی مناسبی برای پارک مسافر انجام شود تا به ماندگاری مسافر در گرگان کمک نماید.
نائب رئیس شورای شهر گرگان در ادامه اذعان داشت: در شرق و غرب گرگان باید توازنی برای امکانات اسکان ایجاد شود تا مسافرینی که از گرگان عبور می کنند با خاطره ای خوش از گرگان یاد نمایند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری می تواند از زمین های خود در منطقه گردشگری هزارپیچ نیز برای اسکان مسافر استفاده نماید، گفت: پارک مسافر می تواند زمینه سرمایگذاری های مختلف همچون پارک آبی و مارکت های بزرگ را هم در کنار خود داشته باشد .
انتهای پیام/
وی ادامه داد: ما در گرگان با توجه به منطقه طبیعی گردشگری ناهارخوران امکان دیگری برای اسکان مسافر نداریم و نمی توانیم آنطور که باید از ظرفیت حجم مسافر ورودی در جهت اشتغال زایی به درستی استفاده نمائیم.
,پائین محلی در ادامه به عدم وجود منطقه ای مناسب در شرق گرگان برای اسکان مسافر اشاره کرد و افزود: ما می توانیم در شرق گرگان با خریداری یک زمین مناسب و احداث نمازخانه و امکانات رفاهی ظرفیتی را برای درآمدزایی پایدار و ماندگاری مسافر ایجاد کنیم.
,وی در ادامه تصریح کرد: ما در منطقه ناهار خوران امکان مناسبی برای این حجم مسافر نداریم و باید جانمایی مناسبی برای پارک مسافر انجام شود تا به ماندگاری مسافر در گرگان کمک نماید.
,نائب رئیس شورای شهر گرگان در ادامه اذعان داشت: در شرق و غرب گرگان باید توازنی برای امکانات اسکان ایجاد شود تا مسافرینی که از گرگان عبور می کنند با خاطره ای خوش از گرگان یاد نمایند.
,وی با اشاره به اینکه شهرداری می تواند از زمین های خود در منطقه گردشگری هزارپیچ نیز برای اسکان مسافر استفاده نماید، گفت: پارک مسافر می تواند زمینه سرمایگذاری های مختلف همچون پارک آبی و مارکت های بزرگ را هم در کنار خود داشته باشد .
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه