رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تفرش:
تنها ۳۰ درصد کارآموزان فنی و حرفه ای تفرش وارد بازار کار می شوند/نبود سرمایه و تسهیلات مناسب اشتغالزایی از موانع ایجاد کسب و کار
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تفرش گفت:از ۴۰ درصد افراد متقاضی کار تنها ۳۰ درصد وارد بازار کار می شوند و مابقی به دلایلی مانند نداشتن فرصت شغلی مناسب و عدم سرمایه کافی نمی توانند صاحب شغل شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای تفرش، محمد رضا نوروزی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تفرش گفت: در مرکز فنی و حرفه ای تفرش ۱۱ کارگاه فعال وجود دارد که ۷ کارگاه آن مخصوص آقایان و ۴ کارگاه هم مختص خانمها است.
وی عنوان کرد: کارگاه برق، تعمیرات پکیج و آبگرمکن های دیواری، plc، فن ورز شبکه هوایی، تاسیسات، رایانه، پرورش زنبور عسل ویژه آقایان و صنایع دستی، عمران (نقشه کشی)، رایانه، طراحی دوخت ویژه خانمها است.
,
,
نوروزی افزود: با توجه به بررسی های انجام شده، ۴۰ درصد کارآموزان از افراد متقاضی کار، ۴۰ درصد از دانشجویان که برای افزایش مهارت شرکت می کنند و ۲۰ درصد کارآموزان برای پر کردن اوقات فراغت در کلاسهای فنی و حرفه ای تفرش شرکت می کنند.
,
وی تصریح کرد: از ۴۰ درصد افراد متقاضی کار تنها ۳۰ درصد وارد بازار کار می شوند و مابقی به دلایلی مانند نداشتن فرصت شغلی مناسب و عدم سرمایه کافی نمی توانند صاحب شغل شوند.
,
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تفرش با اشاره به اجرای آموزشهای فنی و حرفه ای برای زندانیها، گفت: در سه ماه اول امسال ۴ دوره ی آموزشی برای زندانیان با موضوع کشاورزی و دوره های کار آفرینی اجرا شد و در سه ماه دوم نیز دوره آموزشی برق در حال اجرا است.
,
,
نوروزی با اشاره به اجرای دوره های آموزشی در روستاها، اظهار کرد: در سال گذشته ۸ حرفه آموزشی در ۶ روستا با حضور ۱۰۰ نفر از روستاییان برگزار شد.
,
وی با اشاره به شرکت ۸۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد و دولتی در دوره های فنی و حرفه ای ادامه داد: آموزش نرم افزارهای تخصصی برق، دوره های راه اندازی موتورها، دوره آموزشی اتوکد در این دو واحد دانشگاهی برگزار شد.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تفرش با بیان این که در حال حاضر ۱۱ مربی خواهر و برادر به صورت رسمی و حق التدریس مشغول به فعالیت هستند، با اشاره به مشکلات جذب مربی جدید، بیان کرد: طبق بخشنامه های موجود، از سال ۹۰ تاکنون جذب مربی جدید ممنوع شده است و امکان جذب و جایگزینی برای مربیانی که به دلایلی قطع همکاری کنند، وجود ندارد.
,
,
,
نوروزی با اشاره به گذراندن مراحل استخدام ۸ مربی خواهر و برادر جدید، ادامه داد: مربیان حق التدریس در حال گذراندن مراحل استخدام هستند که این امر می تواند در کاهش مشکل این مربیان و همچنین افزایش دوره های آموزشی فنی و حرفه ای موثر باشد.
,
وی با اشاره به شرایط شرکت در کلاسهای فنی و حرفه ای گفت: آموزشهای فنی و حرفه ای برای عموم افراد رایگان است و شرایط آن بستگی به نوع کلاس آموزشی دارد. در برخی دوره های آموزشی، داشتن مدرک سوم راهنمایی ضرورت دارد ولی در دوره های تخصصی و پیشرفته کارآموزان باید مدرک دیپلم و بالاتر داشته باشند.
,
,
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای تفرش در خصوص علت بیکاری جوانان، خاطر نشان کرد: کمبود فرصت های شغلی، نبود سرمایه کافی برای ایجاد کسب و کار، پایین بودن سقف تسهیلات بانکی اشتغالزایی، پایین بودن مهارت عملی به خصوص برای فارغ التحصیلان دانشگاهی از مهمترین دلایل است.
به گفته وی به صورت میانگین هرساله ۱۰۰۰ نفر از دوره های آموزشی فنی و حرفه ای بهره مند می شوند.
,
,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه