مدرس دانشگاه های حاجی آباد :
ملت ایران با هوشیاری تحرکات دشمنان را رصد می کند/ عملیات مرصادنشان دهنده ی پایبندی به اسلام بود
مدرس دانشگاه های حاجی آبادگفت: حادثه عملیات مرصاد درس بزرگی برای همه دشمنان بود و این عملیات نشان داد که این ملت آگاه ایران پایبند به ارزش های اسلامی است و در راه ارزش ها از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،محمد میرزاده در گفتگو با خبرنگار پیارم، با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای عملیات مرصاد، شهید سپهبد صیاد شیرازی را از فرماندهان بی نظیر سپاه اسلام دانسته و افزود: فرارسیدن سالروز عملیات مرصاد را گرامیداشت و اظهار کرد: پذیرش قطعنامه توسط حضرت امام (ره) باعث خلع سلاح صدامیان شد؛ چرا که اینطور وانمود میکردند که ایرانیان قطعنامه را نمیپذیرند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد میرزاده در گفتگو با خبرنگار , پیارم, ، با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای عملیات مرصاد، شهید سپهبد صیاد شیرازی را از فرماندهان بی نظیر سپاه اسلام دانسته و افزود: فرارسیدن سالروز عملیات مرصاد را گرامیداشت و اظهار کرد: پذیرش قطعنامه توسط حضرت امام (ره) باعث خلع سلاح صدامیان شد؛ چرا که اینطور وانمود میکردند که ایرانیان قطعنامه را نمیپذیرند.,میرزاده اظهار داشت: حادثه عملیات مرصاد درس بزرگی برای همه دشمنان بود که ملت بزرگ ایران با هوشیاری و غیرت و ولایت مداری خود تحرکات دشمنان را رصد می کند و دشمن را کاملا شناسایی و با یک قطعنامه دشمن را دوست خود ش تلقی نمی کند.
, میرزاده اظهار داشت: حادثه عملیات مرصاد درس بزرگی برای همه دشمنان بود که ملت بزرگ ایران با هوشیاری و غیرت و ولایت مداری خود تحرکات دشمنان را رصد می کند و دشمن را کاملا شناسایی و با یک قطعنامه دشمن را دوست خود ش تلقی نمی کند.,وی افزود: اگر دوستان نظام اسلامی به عبارتی اگر وفاداران نظام اسلامی گول این قطعنامه ها را می خوردند هرگز در این عملیات مرصادی که دشمنان بر این ملت تحمیل کرد پیروز نمی شدند و این نشان می دهد که اولا آمریکایی ها با آن حمایتی که از نوچه های خود در منطقه کردند در عملیات مرصاد شکست خوردند و تحلیل مسعود رجوی هم این بود که اگر ایران اسلامی بخواهد قطعنامه را امضاء کند این نشان از ضعف و سستی و ناتوانی نظام در مواجه با دشمن هست با این امید آمد که عملیات فروغ جاویدان را بر ایران اسلامی تحمیل کرد اما با یک شکست مفتضحانه و سنگین مواجه بود و این خود یک پیام بزرگی داشت.
,مدرس دانشگاه های حاجی آباد گفت : امروزه هم اگر قطعنامه ای در شورای امنیت و در راستای توافق هسته ای مصوب می شود در آن بار دیگر دشمنی خود را نشان می دهند، اما باید بدانند که ملت ایران آگاه هستند و فریب آنان را نمی خوردند.
,میرزاده برقراری با اشاره به پیام های مهم عملیات مرصاد تصریح کرد: این عملیات نشان داد که این ملت آگاه ایران پایبند به ارزش های اسلامی است و در راه ارزش ها از هیچ اقدامی فروگذار نخواهد کرد ، ملت بزرگ ایران با هوشیاری و غیرت و ولایت مداری خود تحرکات دشمنان را رصد می کند و دشمن را کاملا شناسایی و با یک قطعنامه دشمن را دوست خود ش تلقی نمی کند.
,وی خاطر نشان کرد: عملیات مرصاد نشان داد که ملت بزرگ ایران نسبت به نظام اسلامی و ولایت فقیه وفادارند در پرتو این وفاداری توانستند در این جنگ دشمن پیروز شوند و تمام نقشه های دشمن را نقش بر آب کنند .
,,
انتهای پیام /ص
]
ارسال دیدگاه