کاظمی: همه تیم‌ها ۸۰ روز تمرین کردند ما ۳ روز

کاظمی: همه تیم‌ها ۸۰ روز تمرین کردند ما ۳ روز
سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن گفت:‌ همه تیم‌ها ۸۰ روز برای شروع لیگ برتر تمرین کرده‌اند اما ما تنها ۳ روز تمرین کرده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فرهاد کاظمی پس از ثبت قراردادش در هیأت فوتبال استان تهران در خصوص بقای راه‌آهن در لیگ برتر اظهار داشت: به لطف خدا راه‌آهن به حقش رسید و در لیگ برتر باقی ماند. زمان کم داریم در این مدت سایر تیم‌ها 80 روز تمرین کردند اما ما فقط 3 روز تمرین داشتیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: برنامه‌ریزی‌هایی کرده بودیم اما به هر حال این مشکلات گریبان‌گیرمان شد. امیدوارم بازی قدرتمندی مقابل فولاد داشته باشیم و بتوانیم لیگ را خوب شروع کنیم.

,

سرمربی راه‌آهن تأکید کرد: بازیکنان ما امروز تست پزشکی دادند بامداد هم تا ساعت 7:30 دقیقه صبح قرارداد می‌بستیم ما تمرین جدی نداشتیم و تمرین مثبت ما امروز بود به هر حال امیدوارم راه‌آهن بتواند لیگ را به خوبی شروع کند جا دارد در اینجا هم از همه مسئولان هیأت فوتبال و همچنین راه‌آهن تشکر کنم.

,

کاظمی در مورد اینکه بازیکنان راه‌آهن با قراردادهای اندک به این تیم پیوستند، گفت: بازیکنان واقعاً ایثار کردند که در راه‌آهن ماندند با وجود اینکه شرایط مهیا نبود. بازیکنان قراردادهای متوسط بستند و تیم هم با یکدلی کار خود را دنبال خواهد کرد.

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه