خبرهای کوتاه ورزشی
اعزام ۲ کماندار قزوینی به مسابقات جهانی نونهالان و بزرگسالان
شاخص : 2 کماندار استان قزوین همراه با تیم های ملی تیراندازی با کمان نونهالان و بزرگسالان عازم رقابتهای جهانی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخص، حنانه عظیمی نیا و اسماعیل عبادی از قزوین همراه با تیم های ملی تیراندازی با کمان نونهالان و بزرگسالان عازم رقابت های جهانی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,عظیمی نیا برای حضور در مسابقات قهرمانی داخل سالن جهان در رده نونهالان عازم هنگ کنگ و عبادی نیز به منظور شرکت در رقابت های قهرمانی جهان و کسب سهمیه المپیک راهی دانمارک شد.
,هر دو نماینده قزوین در تیم های ملی حاضر در این مسابقات که هفته جاری برگزار می شود، در بخش کامپوند (کمان ترکیبی) تیر خواهند زد.
,رشته های بولینگ و بیلیارد به رشته های المپیکی ۲۰۲۰ ژاپن افزوده شد
,درسال ۲۰۱۳ تیم ملی ایران رتبه دوم رقابت های جهانی را کسب کرد که این رتبه نسبت به سال های گذشته از رشدی ۲۰ پله ای حکایت دارد.
,فدراسیون بولینگ، بیلیارد درحال حاضر ۲۸ داور دارد که از این حیث سهم استان قزوین ۲ داوراست.
,رقابتهای کاراته بسیج شهرستان قزوین
,در ادامه رقابتهای کاراته بسیج شهرستان قزوین تیم وانکان این شهر با سه طلا، سه نقره و پنج برنز صاحب عنوان قهرمانی شد.
,تیمهای وحدت پیریوسفیان و هایاشی قزوین هم به ترتیب دوم و سوم شدند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه