عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی:
تعلیق برخی تحریم ها به جای لغو مهمترین اشکال برجام است/ بحث نمایندگان ناشی از عدم ارائه اصل متن به برخی نمایندگان بود
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین اشکالات وارده به برجام تعلیق برخی از تحریم ها به جای لغو است که این موضوع جای بررسی بیشتری دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد اسماعیلی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا, اظهار داشت: اشکالات نهایی برجام پس از تشکیل کمیسیون ویژه در مجلس شورای اسلامی مطرح می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد اسماعیلی امروز در گفت و گو با خبرنگار , موج رسا, , , اظهار داشت: اشکالات نهایی برجام پس از تشکیل کمیسیون ویژه در مجلس شورای اسلامی مطرح می شود.,وی با بیان اینکه بحثی نیز در مجلس در بین برخی از نمایندگان صورت گرفت که ناشی از عدم ارائه اصل متن به برخی نمایندگان بود، تصریح کرد: مشکل خاصی در این زمینه وجود نداشت.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اصل متن در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است، تصریح کرد: متن اصلی و ترجمه مورد بررسی قرار می گیرد.
,وی با بیان اینکه در مرحله دوم نیز برداشت برخی تحریم ها به هشت سال بعد موکول شده است، تصریح کرد: به نظر می رسد این موضوع نیز یکی از اشکالات وارده بر برجام باشد.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد:نظام اسلامی بازرسی های کنترل شده را پذیرفته است و نیازی نیست موکول به راست آزمایی آژانس شود.
,اسماعیلی گفت: در توافق نهایی بین ایران و گروه 5+1 باید خطوط قرمز نظام که از سوی مقام معظم رهبری بیان شده است مورد توجه قرار گیرد.
,وی با بیان اینکه بارها به مذاکره کنندگان نظام اسلامی هشدارهایی در این زمینه داده شده است، تصریح کرد: مواضع نظام اسلامی مشخص و شفاف برای همگان است.
,,
*هر نوع بازدید خارج از عرف از نظر نظام مردود است
, *هر نوع بازدید خارج از عرف از نظر نظام مردود است,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بازدیدها از مراکز هسته ای نیز باید در چارچوب های تعیین شده صورت گیرد، افزود: هر نوع بازدید خارج از عرف از نظر نظام مردود است.
,اسماعیلی در خصوص دوگانگی صحبت های اخیر رئیس جمهور آمریکا و تیم مذاکره کننده ایرانی گفت: در هر دوره مذاکره ما شاهد چنین موضوعی بوده ایم و همواره مسئولان غربی بر خلاف توافق های صورت گرفته سخن گفته اند که این موضوع برای ایران جدید نیست.
,وی فعالیت های هسته ای ایران را شفاف و در قالب چارچوب های تعیین شده آژانس عنوان کرد و گفت: در حال حاضر نیز رویکرد نظام اسلامی در این زمینه تغییر نکرده است.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی بازرسی از سایر مراکز از جمله نظامی و امنیتی را ممنوع از سوی نظام اسلامی عنوان کرد و افزود: ایران به کسی چنین اجازه ای را نمی دهد.
,اسماعیلی با بیان اینکه مباحث دفاعی، موشکی و مراکز نظامی از جمله منابع و منافع ملی کشور محسوب می شود، افزود: حتی اگر شورای امنیت در این زمینه قطعنامه ای را صادر کند،قابلیت اجرایی ندارد.
,وی در خصوص توافق محرمانه بین ایران و آژانس هسته ای نیز یادآور شد: هر گونه توافق محرمانه در ارتباط با مراکز نظامی و خطوط قرمز مردود است و از نظر ما قابل قبول نیست.
,,
*سفرهای دیپلماتیک باید با تعیین چارچوب صورت گیرد
, *سفرهای دیپلماتیک باید با تعیین چارچوب صورت گیرد,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص سفرهای دیپلماتیک به ایران نیز اظهار داشت: سفرهای دیپلماتیک باید با تعیین چارچوب صورت گیرد.
,اسماعیلی با بیان اینکه در سفرهای گذشته برخی دیپلمات های غربی و اروپایی ملاقات های پنهانی نیز صورت گرفت، تصریح کرد: باید این آمد و رفت ها کنترل شده و با اجازه نظام اسلامی باشد.
,وی با اشاره به اینکه این رفت و آمدها دیپلماتیک است و با آن تحول خاصی در ایران صورت نمی گیرد، خاطرنشان کرد: تذکرات لازم هم به وزارت خارجه و سایر ارگان های ذیربط داده شده است.
,عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه هیچ چیز محرمانه ای بین ایران و آژانس وجود ندارد، گفت: اجازه نمی دهیم نامحرمان به مراکز نظامی ما دسترسی پیدا کنند.
,اسماعیلی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص موضوع هسته ای و دوری از ایجاد دودستگی در کشور گفت: مجلس شورای اسلامی در تلاش است تا برجام را به صورت دقیق مطالعه کند.
,انتهای پیام/پ
,,
]
ارسال دیدگاه