logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر عامل درمانگاه سید الشهدای تهران:

بخش درمان شدیداً نیازمند همکاری بخش خصوصی می باشد

بخش درمان شدیداً نیازمند همکاری بخش خصوصی می باشد
باید جهت بهبود امور درمان حتماً از بخش خصوصی کمک بگیریم الان بخش درمان شدیداً نیاز به همکاری بخش خصوصی دارد حتی در شهرهای بزرگ این کشور نیز واگذاری بخش های درمانی به بخش خصوصی رواج پیدا نموده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مهندس امیر رضا جعفری آغویه  کارشناس تجهیزات پزشکی، مدیر عامل موسسه خیریه سید الشهدا تهران و فعال در ارائه مشاوره در امور درمانی وتجهیزات بیمارستانی در گفتگو با کلیبر خبر افزود: چنانچه در اکثر کشورهای در حال توسعه می بینیم باید جهت بهبود امور درمان حتماًاز بخش خصوصی کمک بگیریم الان این بخش شدیداً نیاز به همکاری بخش خصوصی می باشد حتی در شهرهای بزرگ این کشور نیز واگزاری  بخش های درمانی به بخش خصوصی رواج پیدا نموده است بخصوص بخش های پاراکلینیکی مثل واحد آزمایشگاه، رادیولوژی، دیالیز و … .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلیبر خبر, کلیبر خبر,

جعفری گفت: با توجه به اینکه در سیستم دولتی زیان دهی بوده و به بخش خصوصی واگذار شده تا جای که بنده در جریان کار هستم مراکزی که به بخش خصوصی واگذار شده موفق تر عمل کرده و کیفیت بهتری در ارائه خدمات به بیماران محترم داشته است. بخش دیالیز نیز در این کشور نیازمند واگذای به بخش خصوصی می باشد اگر آمار و ارقام دقیق تر بخواهیم می توان در گفتگوهای بعدی کاملاً شفاف آمار ارائه نمائیم که  این بخش برای سیستم دولتی اگر زیان ده نبوده حتماً سود ده هم نبوده ولی به بخش خصوصی وارد می شویم می بینیم که حتی به سود دهی نیز رسیده است و به طور خلاصه اگر بخواهیم دلیل این امر را بررسی کنیم در صرفه جویی و عدم ریخت و پاش در مصرف و خرید لوازم مصرفی می باشد.

,

وی در ادامه  گفت: اینجانب که اخیراً به دعوت مسئولین از بیمارستان امام خمینی کلیبر بازدید کردم مشکلاتی مطرح شده که چاره کار را فقط در واگذاری به بخش خصوصی عنوان کردم، حتی پیشنهاد و توسعه بخش دیالیز و آزمایشگاه این بیمارستان از طرف یک شرکت خصوصی به بیمارستان اعلام شده ولی تا جائیکه بنده پیگیر بودم از طرف دانشگاه تبریزهنوز تعیین تکلیف نشده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه