logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دایی: کار مس به سود پرسپولیس تمام شد/ من حق هستم!

دایی: کار مس به سود پرسپولیس تمام شد/ من حق هستم!
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کاری که مس بعد از گل سوم کرد به سود ما تمام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا علی دایی بعد از پیروزی شش بر صفر مقابل مس کرمان در نشست خبری گفت: فکر کنم بازی را خوب شروع کردیم و از اشتباه مدافع مس استفاده کردیم و توانستیم به موقع گلزنی کنیم. در اکثر دقایق هم حاکم بر میدان بودیم و بین دو نیمه هم با صحبت‌هایی که با بازیکنان انجام دادیم توانستیم خیلی سریع هم گل بزنیم. می‌دانستیم مس در نیمه دوم انتحاری بازی خواهد کرد و خدا را شکر هوشمندانه بازی کردیم و توانستیم در اکثر دقایق حاکم بر میدان باشیم و فوتبال همین است یک روز بازنده می‌شوی و یک روز هم برنده می‌شوی. یک روز با راه آهن در کمال شایستگی 4 گل از مس خوردیم و فوتبال همین است. بازیکنان مس هم زحمت خودشان را کشیدند اما امروز روز خوب ما بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی در مورد اینکه داوری باعث این برد پرگل تیم شما شد، گفت: به نظرم داور یکی از داوران خوب فوتبال ایران است که توانست قاطع و محکم سوت بزند. نظر شما هم محترم است اما کاری که مس کرمان بعد از گل سوم کرد به نفع ما تمام شد و توانستیم به یک برد خوب برسیم. من منکر زحمات تیم مس نمی‌شود اما تمام اتفاقات دست به دست هم داد تا این نتیجه رقم بخورد.

,

دایی تصریح کرد: بازیکنان ما مزد زحمات خودشان را گرفتند و از ابتدای فصل تمرینات خوبی داشتیم که هنوز هم ادامه دارد و با جابه‌جایی‌هایی که انجام دادیم توانستیم در خط حمله به هارمونی برسیم و فوتبال همین است. ما در ورزشگاه آزادی خوب کار می‌کنیم زیرا زمین ورزشگاه آزادی خیلی خوب است و بازیکنان ما بیشتر توپ را روی زمین می‌چرخانند.

,

سرمربی پرسپولیس در مورد اظهارات صالحی در برنامه ورزش و مردم گفت: من صحبت‌های ایشان را گوش نکردم و این برنامه را ندیدم. تمام فکر و ذکر من اکنون پرسپولیس است ولی در آینده حرف‌هایش را گوش می‌کنم و به او پاسخ مستدلی خواهم دادم. من مدارکی دارم که ارایه می‌کنم و پاسخ قانع کننده ا‌ی هم خواهم داد. علی دایی حق است و حرف حق می‌زند. نه تنها صالحی که بزرگتر از او هم نمی‌توانند اینگونه صحبت کنند. همه چیز مشخص است.

,

وی ادامه داد: من دوجلسه محروم شدم و قبل از آن هم جریمه شده بودم و به قول معروف گل بود و به سبزه هم آراسته شد. می‌خواهند با محروم کردن من به پرسپولیس ضربه بزنند. شما اصحاب رسانه‌اید و می‌توانید که همه حرف‌ها را بررسی کنید و ببیند چه افرادی بدتر از من حرف زده‌اند و دایی یک پنجم آنها هم حرف نزده است ولی دایی حقانیتش را ثابت می‌کند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه