رئیس اداره گاز شهرستان اهر؛
آغاز عملیات پروژه گازرسانی به ۷ روستای شهرستان اهر با اعتبار ۳۸ میلیارد ریال
مستعلی مرادی، رئیس اداره گاز شهرستان اهر گفت: برای گازرسانی به 7 روستای این شهرستان 38 میلیارد ریال هزینه می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مستعلی مرادی در گفتگو با اهروصال گفت: در این پروژه که با هدف گازرسانی به روستاهای این شهرستان و بهره مندی روستائیان از این نعمت خدادادی اجرا شده، عملیات گازرسانی به هفت روستا در این شهرستان آغاز می شود
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال ,رییس اداره گاز شهرستان اهر در ادامه با بیان اینکه هدف شرکت گاز توسعه شبکه های گازرسانی به مناطق محروم و دور افتاده است، افزود: با اتمام این پروژه ۱۳۰ خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهره مند خواهند شد.
,وی تعداد افراد بهره مند از گاز طبیعی را در این پروژه ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: همچنین با تکمیل شدن گازرسانی به روستاهای گوره درق، دامن آباد، ملالار، ساری یارقان، گلوجه، قره بورون و آقا کندی در محور اهر – تبریز تعداد بهره مندان اهری از گاز طبیعی به هشت هزار و ۴۱۰ نفر خواهد رسید.
,رئیس اداره گاز شهرستان اهر از افزایش ۱.۴ درصدی تعداد خانوارهای تحت پوشش شرکت گاز با اجرای طرح گازرسانی این هفت روستا نیز خبر داد و افزود: اجرای پروژه گازرسانی به این روستاها، ۳۸ میلیارد ریال هزینه خواهد شد که این اعتبار صرفاً برای اجرای شبکه گذاری و انشعابات هزینه می شود.
,رئیس اداره گاز شهرستان اهر در پایان با اشاره به اجرای پروژه گازرسانی به شش روستای این شهرستان در سال آینده خاطر نشان کرد: پروژه گازرسانی به این روستاها طبق مناقصه به پیمانکار سپرده شده و به لطف خداوند سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه