مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان البرز خبر داد:

کمک ۳۸ میلیون و ۲۰۰ هزار ریالی کارمندان آموزش و پرورش البرز به نیازمندان

کمک ۳۸ میلیون و ۲۰۰ هزار ریالی کارمندان آموزش و پرورش البرز به نیازمندان
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان البرز گفت: با پیگیری های انجام شده ، کارکنان آموزش و پرورش شهرستان البرز مبلغ 38 میلیون و 200 هزار ریال به مددجویان تحت حمایت ایتام کمک کردند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری،تحلیلی ندای البرز کریم کشاورز سیاهپوش بیان داشت: یکی از برنامه های کمیته امداد امام خمینی(ره)  توسعه مشارکت های مردمی در میان اقشار مختلف مردم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری،تحلیلی ندای البرز,

وی ادامه داد: با توجه به آموزه های دینی و اهمیت موضوع رسیدگی به احوال ایتام، با پیگیری های انجام شده ، کارکنان آموزش و پرورش شهرستان البرز مبلغ ۳۸ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال به مددجویان تحت حمایت ایتام کمک کردند.

,

کشاورز سیاهپوش یادآورشد: اگرچه میزان کمک به مددجویان برای کمیته امداد مهم است، ولی از آن مهمتر ایجاد بستر مشارکت اقشار مختلف در طرح های امداد است تا روحیه خیر و نیکوکاری در جامعه بسط و توسعه یابد.

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه