نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

اگر جامعه بخواهد مدیران و انسان‌های موفق و وارسته داشته باشد باید نماز را در رأس تمام امور قرار دهد

اگر جامعه بخواهد مدیران و انسان‌های موفق و وارسته داشته باشد باید نماز را در رأس تمام امور قرار دهد
نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه انتظار من به عنوان یک خادم کوچک در استان آن است که نماز در الویت همه کارهای استان قرار گیرد گفت: ظرفیت نماز آن‌قدر عظیم و بزرگ است که اگر همه امکانات و تجهیزات برای ترویج و گسترش آن بسیج شود نیز حق این فریضه بزرگ ادا نخواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد، حجت الاسلام و المسلمین محمد علی نکونام در آئین افتتاح نمایشگاه «معراج» با موضوع نماز که همزمان با برگزاری اختتامیه چهارمین دوره مسابقات ملی وبلاگ‌نویسی نماز در سالن غدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد ، ظرفیت نماز را بسیار بالا و مهم دانست و افزود: ظرفیت نماز آن‌قدر عظیم و بزرگ است که اگر همه امکانات و تجهیزات برای ترویج و گسترش آن بسیج شود نیز حق این فریضه بزرگ ادا نخواهد شد.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه به مسئله نماز باید به صورت گسترده و وسیع پرداخته شود خاطرنشان کرد: بدانید و آگاه باشید اگر جامعه بخواهد مدیر ، صنعتگر ، محصل ، دانشجو و در مجموع انسان‌های موفق و وارسته داشته باشد باید نماز را در رأس تمام امور قرار دهد.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
, ,



حجت الاسلام و المسلمین نکونام با اشاره به آیه ۴۵ سوره بقره که می‌فرماید: «از شکیبایی و نماز یاری جویید و این دو ، کاری دشوارند ، جز برای ، اهل خشوع» ، نماز را سرآغاز همه موفقیت ها و سعادت ها خواند و تصریح کرد: به همان اندازه که نماز انسان را در مسیر حرکت موفق می‌کند و جهت حرکت را به درستی برای انسان ترسیم می‌کند به همان میزان ادا کردن حق این فریضه مهم الهی نیز سنگین و مهم است و به آسانی محقق نخواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه با مطلوب ارزیابی کردن نمایشگاه نماز تصریح کرد: آن چه که امروز از دستاوردها و آثار دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با موضوع نماز به نمایش گذاشته تا حدودی آن نگاهی که باید به نماز داشته باشد را دارد اما انتظار من به عنوان یک خادم کوچک در استان آن است که نماز در الویت همه کارهای استان قرار بدهیم.


انتهای پیام

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه