امام جمعه خوانسار:
نماز جمعه پایگاه پشتیبانی از نظام است/ بی ملاحظه گی گردشگران به صلاح خوانسار نیست
متاسفانه گردشگران در تفریحات خود ملاحظه ساکنان خوانسار را نمی کنند، اگر فضای عمومی شهر برای مسافران پارک به نظر می رسد برای ساکنان خوانسار مکان زندگی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چشمه سار، حجت الاسلام رسول خواجه کریمی با اشاره به سالروز برپایی اولین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ویژگی برتر نماز جمعه را نهادینه کردن تقوا در جامعه اسلامی دانست و اظهار کرد: نماز جمعه به عنوان موقعیتی برای عبادت، یاد و ارتباط با خداوند متعال پایگاهی برای نهادینه کردن تقوا است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,
وی افزود: ویژگی ها و آداب و برنامه های نماز جمعه در ابعاد فرهنگی، دانش افزایی، عبادی، بهداشتی، اجتماعی و خانوادگی قابل طرح وبررسی است.
وی خاطر نشان کرد: روز جمعه روز اندیشه در دین و پرسش گری از دین است و نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی کانونی برای پشتیبانی از نظام جمهوری اسلامی و دولت بوده است.
حجت الاسلام خواجه کریمی با تاکید بر جایگاه نماز جمعه در پشتیبانی از نظام تصریح کرد: نماز جمعه کانون نشر فریضه امر به معروف و نهی از منکر است و آنچه را که امام مسلمین باید برای مسلمانان بیان کند امام جمعه به تبیین آن می پردازد.
وی اضافه کرد: عصر حاضر دوران اشاعه فساد در زمین است و راه و رسم تسلط مستکبران گرفتار کردن مردم در فساد است و آنها از همه ظرفیت های علمی و صنعتی برای به فساد کشاندن جوامع استفاده می کنند و در این میان امام جمعه نیز وظیفه اش ارشاد و امر به معروف و نهی از منکر است تا زمینه ظهور مصلح کل فراهم شود.
امام جمعه خوانسار با اشاره به آثار مخرب بدحجابی در جامعه افزود: بی تفاوتی جامعه نسبت به حجاب به طور مسلم مسیر بدی را برای جامعه اسلامی رقم می زند و نباید نسبت به آن بی اهمیت بود.
حجت الاسلام خواجه کریمی در ادامه خاطر نشان کرد: شهری که ما در آن زندگی می کنیم شهری است که وقتی مردم به آن سفر می کنند فکر می کنند به شهری سفر کرده اند که تمام آن پارک و محل تفریح است و حتی اماکن و معابر عمومی شهر برای آنها به نظر پارک می رسد.
وی افزود: متاسفانه گردشگران در تفریحات خود ملاحظه ساکنان شهر را نمی کنند، در حالی که اگر فضای عمومی شهر برای مسافران پارک به نظر می رسد برای ساکنان خوانسار مکان زندگی است، البته مردم خوانسار مهمان نواز هستند و همواره به مسافران خدمات ارائه کرده اند.
وی تصریح کرد: مسئولان شهرستان باید برنامه و تدبیر مناسبی در این باره داشته باشند تا گردشگران از میادین و اماکن عمومی و پیاده روهای شهر به عنوان محل اقامت و تفریح استفاده نکنند و محل اقامت مناسب برای مسافران در نظر گرفته شود.
امام جمعه خوانسار گفت: البته این موضوع از باب امر به معروف و نهی از منکر و از سر دلسوزی و نصیحت تذکر داده می شود و قصد انتقاد وجود ندارد چرا که ادامه این روند به صلاح شهر مومن پرور خوانسار نیست.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه