logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس مسائل فرهنگی :

ملت ایران ادامه دهنده راه امام علی(ع) هستند

ملت ایران ادامه دهنده راه امام علی(ع) هستند
یک کارشناس مسائل فرهنگی گفت:ملت سرافراز ایران عدالت و حمایت از مظلومان را از مولای متقیان حضرت علی(ع) به ارث بردند و هرکه بخواهد ظلم و بی عدالتی را در جامعه حاکم شود جلوی او می ایستند و کمر همت را برای نابودی او می بندند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، پژمان سیفی کارشناس مسائل فرهنگی در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه اظهارداشت:ملت سرافراز ایران اسلامی راه و رسم زندگی خود را از مولای متقیان حضرت علی (ع) ،امام شهدا و شهدا یاد گرفتند و این راه که بهترین هدفش خداشناسی،عدالت و حمایت از مظلومان است را تا قیام مهدی موعود(عج) ادامه خواهند داد.

سیفی با اشاره به فرمایش چند سال پیش مقام معظم رهبری که فرمودند:ما نمی توانیم چشممان را ببندیم و نسبت به مصیبت های دنیای اسلام و تجاوز دشمنان اسلام ساکت بنشینیم، این ملت، سرباز اسلام است اظهار داشت: ملت سرافراز ایران عدالت و حمایت از مظلومان را از مولای متقیان حضرت علی(ع) به ارث بردند و هرکه بخواهد ظلم و بی عدالتی را در جامعه حاکم شود جلوی او می ایستند و کمر همت را برای نابودی او می بندند.

وی بابیان اینکه اطاعت از رهبری رمز موفقیت در مذاکرات هسته ای است افزود:به طور حتم مذاکره با آمریکا صرفا در بحث اعتمادسازی در موضوع هسته ای بوده است و فصل مبارزه با استکبار و ادامه خط انقلاب پایان نیافته و تا زمانی که خوی استکباری آمریکا ادامه داشته باشد قطعا استکبارستیزی و مبارزه با آمریکا به عنوان یک سرمایه ملی در جای خود باقی است.

انتهای پیام/ف

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
, .,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه