در مسابقات قرآن، نماز وعترت مرحله کشوری صورت گرفت:
کسب مقام اول و دوم رشته نهج البلاغه وانشاء نماز توسط دانش آموزان لنده ای
معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش وپرورش شهرستان لنده گفت : در مسابقات قرآن ونماز وعترت مرحله کشوری دانش آموزان سراسر کشور خانم ها سعیده نیازی و فرشته دوستی موفق به کسب مقام اول رشته نهج البلاغه و دوم انشاء نماز در این مرحله از مسابقات کشوری شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محسن رحمانی پور معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش وپرورش شهرستان لنده در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی خبرلنده اظهارکرد: در مسابقات سراسری دانش آموزان کشور که به میزبانی استان فارس شهر شیراز برگزارشد دانش آموزان شهرستان لنده امسال با کسب رتبه های اول و دومی در این دوره از مسابقات برای استان کهگیلویه وبویراحمد افتخار آفرینی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, پایگاه خبری تحلیلی خبرلنده , پایگاه خبری تحلیلی خبرلنده, پایگاه خبری تحلیلی خبرلنده,وی افزود: در بخش پسران بهنام دانش مقام اول رشته نهج البلاغه در کشور مقام اول را کسب کرد که در بخش خواهران نیز در رشته نهج البلاغه سعیده نیازی پایه اول متوسطه مقام اول و در رشته انشاء نماز فرشته دوستی پایه چهارم متوسطه مقام دوم مسابقات کشوری قرآن ، نماز وعترت موفق به کسب رتبه های برتبر در این دوره از مسابقات شده اند.
,معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش وپرورش شهرستان لنده تصریح کرد: شهرستان لنده با کسب دو مقام اولی در رشته نهج البلاغه و یک مقام دومی در رشته انشاء نماز در مسابقات کشوری قرآن ونماز وعترت شیراز جزء شهرستان های برتر استان قرار گرفت.
,وی تاکید کرد: این موفقیت بزرگ قرآنی برای دانش آموزان شهرستان لنده حاصل زحمات و تلاش شبانه روزی دانش آموزان، مربیان و خانواده ها می باشد که جای تقدیر و تشکر دارد.
,این دوره از مسابقات در 5 رشته پژوهشی شامل تفسیر قرآن، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشای نماز طی روزهای 2 تا 10 مرداد در شیراز برگزار شد و رشتههای قرائت، حفظ، اذان و مداحی دانشآموزان سراسر کشور نیز طی روزهای15 تا 23 مرداد ماه جاری در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.
,انتهای پیام/ف
, انتهای پیام/ف]
ارسال دیدگاه