logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

یادداشت

داعیه داران حقوق بشر با ادعاهایشان گوش فلک را کر کرده اند

داعیه داران حقوق بشر با ادعاهایشان گوش فلک را کر کرده اند
امروز در دنیای خیلی ها داعیه دار حقوق بشر هستند و گوش فلک را کر کرده اند اما خودشان ناقض حقوق بشر هستند و این تنهای یکی از هزاران نمونه رفتار ناصحیح و ناپسند ایالات متحده آمریکا با مردمان خویش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از شاخه طوبی، کسانی که داعیه حقوق بشر را دارند و بیست و چهار ساعته از تمامی تریبون های داشته و نداشته اشان! بالاخص عناصر خودخروخته به هر شکل مشکل اقدام به تخریب شانیت انقلاب اسلامی و تیره و تار نشان دادن وضعیت حال حاضر ایران عزیز در عرصه های مختلف بخصوص موضوع "وجود فضای بسته ی سیاسی" و تاکید بر "خفقان" در کشور ایران همه ی تلاش خود را من باب سیاه نمایی کارنامه خادمین ملت و القا جو روانی منفی برای مردم میهنمان بالاخص جوانان برومند ایران اسلامی به هر طریق ممکن و به هر قیمت می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخه طوبی،,

 کسانی با بزرگنمایی مسائلی در خصوص زنان و حقوق بانوان ایران و عدم رعایت آن سعی در تخطئه و تحریک اذهان عمومی و ایجاد تشویش در درون جامعه بانوان ما را دارد بد نیست بدانند مردم ما موجوداتی شریفند که سره را از ناسره خوب تشخیص می دهند.

,

به قول امیرمومنان علی علیه السلام که می فرمایند دو نعمت است که مردم هیچگاه قدرش را نمی دانند، یکی امنیت و دیگری سلامت.

,

و مگر نه اینکه ایران عزیز به برکت خون پاک شهدا و به همت خادمین ولایت الله که سربازان جان برکف راه ولایت عشق اند در عرض عمری که از انقلاب عزیز ما گذشت نه تنها نگذاشتند پای اجنبی به خاک و ناموس ما باز شود که با دلی بزرگ و دستای پر ز مهر فاطمی آغوش خود را برای همه ی مردم مظلوم دنیا باز کردند تا دنیا بفهمد ایران اسلامی مامن دلیرمردان راه حسین (ع)فاطمه (س) است.

,

امروز حضور مقتدر ما در منطقه تنها مؤید این مطلب است که دنیا مقابل عظمت قدرت اسلام زانو زده و فی نفسفه بنده حقیر چه باشم و چه نه، روزهایی طلایی عاشقی با یار موعود را برای فرزندان ایران عزیز مثل روز روشن می بینم که ما اگر هستیم جنس بودنمان و ثانیه ثانیه تپشهامان گره خورده با یاد مهدی (عح)فاطمه(س) منجی عالم بشریت.

,

" آنانی که همیشه داعیه حقوق بشر را دارند خود می تواند جزو اولین زیر پا گذاران این حوزه تعریف گردند!"

,

و این تنهای یکی از هزاران نمونه رفتار ناصحیح و ناپسند ایالات متحده آمریکا با مردمان خویش است.

,

به قلم: فوآد شعبانی

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه