موافقت رژیم صهیونیستی با برگزاری دیدار سوپرجام فلسطین

موافقت رژیم صهیونیستی با برگزاری دیدار سوپرجام فلسطین
رژیم صهیونیستی با صدور مجوزهای لازم برای دو تیم فوتبال کرانه باختری رود اردن و نوار غزه به منظور برگزاری دیدارهای رفت و برگشت سوپرجام فلسطین موافقت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانارئیس فدراسیون فوتبال فلسطین روز دوشنبه اعلام کرد رژیم صهیونیستی با صدور مجوزهای لازم برای دو تیم فوتبال کرانه باختری رود اردن و نوار غزه به منظور برگزاری دیدارهای رفت و برگشت سوپرجام فلسطین موافقت کرده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش خبرگزاری فرانسه از رام الله، جبریل الرجوب رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین با اعلام این خبر افزود دیدار رفت بین اهلی الخلیل قهرمان کرانه باختری و الشجاعیه قهرمان نوار غزه جمعه آینده در غزه و دیدار برگشت دو تیم یکشنبه آینده در کرانه باختری برگزار خواهد شد. 
دیدار بین دو تیم فوتبال یکی از کرانه باختری و دیگری از غزه در 15 سال گذشته بی سابقه بوده است. 
مقدمات برگزاری دیدار رفت در ورزشگاه الیرموک در غزه جریان دارد و پیش بینی می شود شمار تماشاگران این دیدار به بیش از 10 هزار نفر برسد. 
فدراسیون فوتبال فلسطین پیش از این اعلام کرده بود اسرائیل از صدور مجوزهای لازم برای تردد این دو تیم خودداری کرده و این فدراسیون نامه هایی را برای فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) ، کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای اف سی) و اتحادیه فوتبال عرب ارسال کرده است. 

,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه