به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از گوهرشادنیوز، بسیج جامعه زنان خراسان رضوی به مناسبت 13 مرداد روز قشر بیانیه ای به شرح زیر منتشر کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گوهرشادنیوز,در ساحت آفرینش شاکر مقام ربوبی پروردگار قادر مطلقی هستیم که در قاموس خلقت هیچ انسانی بر دیگری برتری نداد الا به تقوا، و زن را در عالی ترین مصداق، مظهر لطافت، وقار و آرامش قلوب خانواده قرار داد و اصلاح جامعه را درز گرو تقوای زن صالحه تبیین فرمود، تا به واسطه ظرافت های ذاتی و گوهر پاک درونی اش، باران حجاب و عفاف را زینت بخش حیات باید ها و پرهیز از نباید ها نماید.
,به شکرانه این موهبت الهی، درسی و هفتمین سال حضور پرثمر بسیج جامعه زنان در حوادث زنان انقلاب، و در این هیاهوی زمان ما زنان بسیجی خراسانی، در جوار لطف حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام با یکدیگر پیمان می بندیم:
,1-سوکند به بلندای روح پرفتوح امام راحل(ره) و به خون های به ناحق ریخته شهیدان که در پیروزی و اطاعت از ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله الظمی امام خامنه ای مدظله العالی، تاپای جان ایستادگی نموده و با تأسی از بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، مروج سیره و شیوه زندگی فاطمی و حجاب اسلامی باشیم.
,2-ضمن اعلام انزجاز ازحرکات تروریستی، که با حمایت دشمنان اسلام به خصوص آمریکا، اسرائیل و آل سعود، از گرو های معاند، تکفیری و سلفی گریهای دروغین در کشور های اسلامی انجام می شود و با آگاهی از نقشه شوم دشمن برای القای یأس، ناامیدی و ترس در جوامع اسلامی، عزم راسخ خود را جزم نموده و پیمان می بندیم، در ایجاد روحیه امید و نشاط برگرفته از ایمان انقلابی در رگهای جامعه اسلامی، مجاهدت نماییم.
,3-سوگند به واعتصمو بحبل الله که در برهم زدن توطئه دشمنان و ایجاد وحدت کلمه، همدلی و همزبانی در میان دولت و ملت زمینه ساز ظهور حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بوده و در این راه از هیچ خطر و آسیبی نهراسیم.
,4-با درک شرایط ویژه ایران اسلامی و با تأسی به بزرگترین مدافع ومحافظ قیام عاشورا حضرت زینب کبری سلام الله علیها، هر روز بر آمادگی رزمی و ایمانی خود افزوده و با حفاظت و دفاع از دستاورد ها و ارزشهای انقلاب اسلامی، ماهیت جاهلیت مدرن امروزی که در اشکال مختلف قصد آلوده کردن دامن زنان جامعه اسلام را دارد، نمایانده وخود را مبارزی صالح بسازیم.
,5-پیمان می بندیم که با استعانت از درگاه احدیت بر علم و عمل خود افزوده و در عرصه های مختلف زندگی، همچون حضرت زهرا سلام الله علیها، مجاهدانه با تربیت فرزندانی صالح و اندیشمند در حفظ کیان خانواده بکوشیم و هرگز از پای ننشینیم که فضل الله المجاهدین علی القائدین اجراًعظما.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه