مسئول اعزام مبلغ و روحانیون مستقر گلستان؛

روحانیون مستقر در روستاها منشأ خیرو برکت فکری و اعتقادی / ۹۰ روحانی مستقر در محلات و روستاهای مختلف استان مشغول فعالیت هستند

روحانیون مستقر در روستاها منشأ خیرو برکت فکری و اعتقادی / ۹۰ روحانی مستقر در محلات و روستاهای مختلف استان مشغول فعالیت هستند
مسئول اعزام مبلغ و روحانیون مستقر گلستان گفت:در سال جاری با توجه به بودجه اختصاصی از سوی مرکز طرح توسعه روحانیون مستقر در محلات در دستور کار قرار گرفت که در این طرح استقرار روحانیون در برخی از محلات در جمعیت بالا و شرایط لازم عملیاتی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از طوبی گلستان؛سیدحسین حسینی فرد در گفتگو با خبر نگار ما با بیان این خبر اظهار کرد: در حال حاضر ۹۰ روحانی مستقر در محلات و روستاهای مختلف استان مشغول فعالیت هستند که در آینده چند روستای دیگر نیز از حضور روحانیون مستقر بهره مند خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طوبی گلستان؛,

مسئول اعزام روحانیون مستقر استان ادامه داد: حضور روحانیون مستقر در محلات منشاء خیر و برکات بوده و از نظر فکری، فرهنگی و آگاهی بخشی مسایل دینی و شرعی بسیار موثر می باشد.

,

وی با بیان این مطلب که روحانیون مستقر همکاری خوبی با مسئولین محلی و پایگاه های بسیج دارند خاطرنشان کرد: قطعا در سایه وحدت، همفکری و همکاری کارها و برنامه ها خوب پیش می رود و موفقیت حاصل می‌شود.

,

حسینی فرد در پایان  با اشاره به دستورالعمل اجرایی طرح توسعه روحانیون مستقر خواستار توجه ویژه روحانیون مستقر به آن شد.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه