مدیر جهاد کشاورزی تاکستان خبر داد
افزایش ۱۰ درصدی خرید گندم تضمینی از کشاورزان تاکستانی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان، از افزایش 10 درصدی خرید گندم تضمینی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخص، شهرام رحمانی از افزایش ۱۰ درصدی خرید گندم تضمینی در تاکستان خبر داد و بیان کرد: افزایش خرید تضمینی، ناشی از افزایش تولید گندم بوده که با انجام عملیات به زراعی و ترویجی، استفاده از بذور اصلاح شده، پیشگیری از بروز خسارات و آفات و تقویت سیستم پایش همگانی در مزارع گندم و جو حاصل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان با اعلام اینکه خرید گندم تضمینی در شهرستان تاکستان از مرز ۱۸ هزار تن گذشته، عنوان کرد: حمایت از کشاورزان و تقویت تولید داخلی از اهداف دولت در زمینه خرید تضمینی گندم است.
,این مسئول خاطرنشان کرد: برای تعیین کیفیت گندمهای عرضه شده از کشاورزان مولفههایی مانند رطوبت، افت مفید و غیرمفید، سنزدگی و … در نظر گرفته شده است تا انگیزه کشاورزان برای افزایش میزان کیفیت بیشتر شود.
,رحمانی تاکید کرد: برای تعیین کیفیت گندمهای عرضه شده از کشاورزان مولفههایی مانند رطوبت، افت مفید و غیرمفید، سنزدگی و … در نظر گرفته شده است تا انگیزه کشاورزان برای افزایش میزان کیفیت بیشتر شود.
,وی با اشاره به تاثیر عوامل جوی بر زراعت، اضافه کرد: با بهبود روش های کشت، علیرغم وقوع خشکسالی و فرسایش ناشی از بارندگی های سیل آسا در برخی مناطق، هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع، به کشت گندم دیم اختصاص یافته است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه