بخشدار خاوانا خبرداد:
آتش در مراتع آستمال مهار شد/ بخش وسیعی از مراتع آستمال از بین رفته است
بخشدار خاروانا گفت: با کمک نیروهای یگان حفاظت، محیط زیست، هلال احمر، بسیج و مردم آتش سوزی در مراتع روستای آستمال مهار شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد عبداللهی در گفتگو با خبرنگار آوای ورزقان، در خصوص آخرین وضعیت آتش سوزی در مراتع روستای آستمال اظهار داشت: نیروهای یگان حفاظت، محیط زیست، هلال احمر و بسیج با همکاری مردم توانستند آتش سوزی را مهار نمایند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ورزقان, آوای ورزقان,وی گفت: نیرو های یگان حفاظت به همراه مردم و سایر نیرو های امدادی در حال خاموش کردن بقایای آتش سوزی هستند تا به مانند آتش سوزی دیروز صبح شاهد آتش سوزی دیگری در این منطقه نباشیم.
,بخشدار خاروانا در خصوص اخبار مربوط به مهار آتش که صبح دیروز منتشر شده بود اظهار داشت: آتش سوزی از دوشنبه شروع شده بود که یگان حفاظت موفق به مهار آن شده بود ولی متأسفانه آتش زیر خاکستر دوباره شعله ور شده و بخش وسیعی از مراتع آستمال ورزقان را هم اینک از بین برده است.
]
ارسال دیدگاه