logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مصوبات جلسه امروز ستاد تنظیم بازار

مصوبات جلسه امروز ستاد تنظیم بازار
در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار مصوب شد که دام‌های مازاد عشایر در راستای حمایت از تولید‌کنندگان خریداری شود و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان مکلف به رعایت و اعمال نرخ‌های مصوب شیرم خام از سوی کارخانه‌های لبنی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا،  در جلسه امروز - چهارشنبه - ستاد تنظیم بازار دو تصمیم در حوزه دام و لبنیات گرفته شد که براین اساس دام‌های مازاد عشایر در راستای حمایت از دامداران خانوار عشایری خریداری می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


همچنین سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان موظف است که بر اعمال نرخ‌های مصوب ستاد هدفمندی یارانه‌ها که ششم مرداد‌ماه ابلاغ شد، توسط کارخانه‌های لبنی نظارت کند.

در مصوبه ستاد هدفمندی یارانه‌ها آمده است که کارخانه‌های لبنی موظفند شیر خام با بار میکروبی کمتر از 100 هزار معادل 1440 تومان، شیرخام با بار میکروبی 100 تا 500 هزار معادل1420 تومان، شیر خام با بار میکروبی 500 هزار تا یک میلیون معادل 1380 تومان و شیر خام با بارمیکروبی یک میلیون معادل1320 تومان آن را از دامداران خریداری کنند.

همچنین چربی تعیین شده شیرخام در این مصوبه 3.2 درصد تعیین شده و در بند دوم مصوبه ستاد هدفمندی یارانه‌ها آمده است که به ازای هر یک دهم درصد افزایش یا کاهش درصد چربی 12 تومان به قیمت‌های فوق اضافه یا کم می‌شود. 

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه