مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان؛

شناخت لحظه ها از وظایف شورای هماهنگی است/استان بوشهر ازا ستان های مهم و پیشتاز در عرصه رسانه

شناخت لحظه ها از وظایف شورای هماهنگی است/استان بوشهر ازا ستان های مهم و پیشتاز در عرصه رسانه
نصراله شفیعی استان بوشهر را یکی ازاستانهای مهم و پیشتاز درعرصه رسانه عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه استان از نظر جمعیتی تعداد آنها کمترازاستانهای دیگر می باشد ولی از نظر رسانه بیشتر از دیگر استانها ظرفیت دارد که نشان از فرهیختگی مردمان استان بوشهر می باشد که همیشه درعرصه های فرهنگی حضوری فعال و چشمگیر داشته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "چغادک نیوز"، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهردرآئین تجلیل ازخبرنگاران استان بوشهر در جمع صمیمی با اصحاب رسانه استان گفت: این نشست به مناسبت روز خبرنگارو سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و تجلیل اززحمات بی شائبه خبرنگاران تشکیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "چغادک نیوز"، مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهردرآئین تجلیل ازخبرنگاران استان بوشهر در جمع صمیمی با اصحاب رسانه استان گفت: این نشست به مناسبت روز خبرنگارو سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و تجلیل اززحمات بی شائبه خبرنگاران تشکیل شده است., "چغادک نیوز"، ,

نصراله شفیعی به بیان تاریخچه شورای هماهنگی پرداخت و گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی جهت تبلیغات فرهنگی و انقلابی و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی در سطح ملی به دستور امام خمینی(ره)  تشکیل شد.

, نصراله شفیعی به بیان تاریخچه شورای هماهنگی پرداخت و گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی جهت تبلیغات فرهنگی و انقلابی و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی در سطح ملی به دستور امام خمینی(ره)  تشکیل شد., .,

وی افزود: شورای هماهنگی یکی ازقدیمی ترین نهادهایی است که توانسته است به رسالت فردی خود عمل کند و درانجام آن موفق باشند.

, وی افزود: شورای هماهنگی یکی ازقدیمی ترین نهادهایی است که توانسته است به رسالت فردی خود عمل کند و درانجام آن موفق باشند.,

شفیعی ادامه داد: اکنون جهان روی تبلیغات می‌چرخد وهزینه‌هایی که امپریالیست خبری می‌کند بسیار کلان است، ضمن اینکه تبلیغات وسیعی از جهان سلطه علیه نظام اسلامی صورت می‌گیرد تا افکارعمومی جهان راعلیه ایران بشورانند.

, شفیعی ادامه داد: اکنون جهان روی تبلیغات می‌چرخد وهزینه‌هایی که امپریالیست خبری می‌کند بسیار کلان است، ضمن اینکه تبلیغات وسیعی از جهان سلطه علیه نظام اسلامی صورت می‌گیرد تا افکارعمومی جهان راعلیه ایران بشورانند., .,

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان به تاثیرات واثرگذاریهای تبلیغات برافکارعمومی اشاره کرد و گفت: همواره در طول تاریخ آن لحظه ها در سرنوشت  جامعه تاثیر گذار خواهد بود که همانند آن را در 9 دی ماه و 23 تیر ماه مشاهده کردیم که شورای هماهنگی با درایت خود این لحظه ها را مدیریت کرد.

, مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان به تاثیرات واثرگذاریهای تبلیغات برافکارعمومی اشاره کرد و گفت: همواره در طول تاریخ آن لحظه ها در سرنوشت  جامعه تاثیر گذار خواهد بود که همانند آن را در 9 دی ماه و 23 تیر ماه مشاهده کردیم که شورای هماهنگی با درایت خود این لحظه ها را مدیریت کرد.,

وی افزود: شناخت لحظه ها یکی از وظایف و برنامه های شورای هماهنگی است که باعث می شود مردم در صحنه ها حاضر شوند و ایجاد آمادگی مردم در برابر توطئه های دشمن از وظایف این شوراست و این شورا بودجه مصوبی از سوی دولت ندارد و باید با هماهنگی بین دستگاه های اجرایی برنامه های مناسبتی را مدیریت کند.

, وی افزود: شناخت لحظه ها یکی از وظایف و برنامه های شورای هماهنگی است که باعث می شود مردم در صحنه ها حاضر شوند و ایجاد آمادگی مردم در برابر توطئه های دشمن از وظایف این شوراست و این شورا بودجه مصوبی از سوی دولت ندارد و باید با هماهنگی بین دستگاه های اجرایی برنامه های مناسبتی را مدیریت کند., .,

نصراله شفیعی با تقدیرازرسانه جهت پوشش مناسب خبری برنامه های این شورا گفت: مسئولیت خبرنگاران بسیارسنگین است که در برهه کنونی که هجمه‌های رسانه‌ای بزرگی علیه ایران است اما ایران در مسیرعدالت و رهایی و جدا شدن از سلطه استکبارواستعمارحرکت می‌کند.

, نصراله شفیعی با تقدیرازرسانه جهت پوشش مناسب خبری برنامه های این شورا گفت: مسئولیت خبرنگاران بسیارسنگین است که در برهه کنونی که هجمه‌های رسانه‌ای بزرگی علیه ایران است اما ایران در مسیرعدالت و رهایی و جدا شدن از سلطه استکبارواستعمارحرکت می‌کند., .,

وی استان بوشهر را یکی ازاستانهای مهم و پیشتاز درعرصه رسانه عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه استان از نظر جمعیتی تعداد آنها کمترازاستانهای دیگرمی باشد ولی از نظر رسانه بیشترازدیگراستانها ظرفیت دارد که نشان ازفرهیختگی مردمان استان بوشهر می باشد که همیشه درعرصه های فرهنگی حضوری فعال و چشمگیر داشته اند.

, وی استان بوشهر را یکی ازاستانهای مهم و پیشتاز درعرصه رسانه عنوان کرد و گفت: با وجود اینکه استان از نظر جمعیتی تعداد آنها کمترازاستانهای دیگرمی باشد ولی از نظر رسانه بیشترازدیگراستانها ظرفیت دارد که نشان ازفرهیختگی مردمان استان بوشهر می باشد که همیشه درعرصه های فرهنگی حضوری فعال و چشمگیر داشته اند.,

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مهمترین رسالت رسانه را جهت تبلیغ ایران از نگاه استان در جهان توجه به داشته های خود دانست و افزود: ما باید به داشته های خود در نظام جمهوری اسلامی توجه داشته باشیم که اگربه آن نگاه کنیم احساس غرور و توانمندی می کنیم و یکی از مشکلات ما این است که به داشته های خود احساس حقارت می نمائیم .

, مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مهمترین رسالت رسانه را جهت تبلیغ ایران از نگاه استان در جهان توجه به داشته های خود دانست و افزود: ما باید به داشته های خود در نظام جمهوری اسلامی توجه داشته باشیم که اگربه آن نگاه کنیم احساس غرور و توانمندی می کنیم و یکی از مشکلات ما این است که به داشته های خود احساس حقارت می نمائیم .,

انتهای پیام/ف

, انتهای پیام/ف]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه