عضو مجلس خبرگان رهبری؛
برتری شهری نسبت به روستایی خرافات جاهلی است/ اکثر شخصیت ها و بزرگان انقلاب روستازاده بودند/ امیر کبیر هم روستایی بود
آیتالله ممدوحی عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امیرکبیر روستایی بود و از روستا آمد در دربار پادشاهی و جای یک شهری را گرفت؛ برتری شهری نسبت به روستایی ،اینها خرافات جاهلی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، آیتالله حسن ممدوحی عضو جامعه مدرسین و مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با تهران نیوز؛ به ملاک های برتری انسان ها از یکدیگر اشاره کرد و گفت: برتری بالاشهری نسبت به پایین شهری و شهری نسبت به روستایی خرافات است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,وی در ادامه عنوان کرد: کسی که به محل و شهر خود افتخار کند اینها خرافات جاهلی است.
,عضو جامعه مدرسین همچنین تصریح کرد: انسان همیشه فرزندش شخصیت علمی اوست، سعدی می گوید؛ «روستا زادگان دانشمند به وزیری پادشاه رفتند» امیرکبیر روستایی بود، و از روستا آمد در دربار پادشاهی و جای یک شهری را گرفت؛ برتری شهری نسبت به روستایی اینها خرافات جاهلی است.
,آیتالله ممدوحی گفت: اکثر شخصیت ها و بزرگان انقلاب روستا زاده بودند و از روستاها به شهر آمدند و این خیلی خوب و عالی است.
,وی در ادامه به خبرنگاران و رسانه ها توصیه کرد که به اینگونه خبرها دامن نزنید، و برای مردم ذهنیت ایجاد نکنید. هرکسی هر حرفی زد نباید پی آن را گرفت.
,شما برادران عزیز که به دنبال خبر رسانی هستید سعی کنید، خبرهای امیدوار کننده و مفید را منتشر بکیند و از حاشیه هایی که ذهن مردم را خراب می کند پرهیز کنید.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه