شش کشته و مجروح در سوانح رانندگی استان مرکزی
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: حوادث رانندگی روز گذشته در محور های مواصلاتی استان مرکزی ۵ کشته و یک مجروح در پی داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ" مهدی حسنی" رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیار آفتاب، گفت: در نخستین سانحه رانندگی که در ساعت ۲و ۱۵دقیقه بامداد روز جاری در اثر برخورد یکدستگاه موتورسیکلت با یکدستگاه کامیون مقابل صدا و سیمای شهرستان اراک به وقوع پیوست، راکب موتورسیکلت و سرنشین آن به علت شدت جراحات وارده،در صحنه تصادف فوت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, دیار آفتاب, دیار آفتاب,

, ,
حسنی اظهار کرد: علت این سانحه از سوی کارشناس تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی استان حاضر در صحنه تصادف عدم توجه به جلوی راکب موتور سیکلت عنوان شد.
وی افزود: در سانحه ای دیگری که در حوالی ساعت ۱۶ روز گذشته بین یک دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه کامیون پارک شده در کنار خیابان، در بلوار سید جمال الدین شهرستان ساوه رخ داد،راکب موتورسیکلت به علت شدت جراحات وارده، در صحنه تصادف فوت کرد وسرنشین آن مجروح و توسط نیروهای امدادی حاضر در صحنه به بیمارستان منتقل شد.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: علت حادثه مذکور از سوی کارشناس تصادفات عدم توجه به جلوی راکب موتور سیکلت عنوان شد.
وی افزود: سومین حادثه رانندگی در ساعت ۱۱ و۵۲ دقیقه روز گذشته،بین یکدستگاه خودروی پژو با یک دستگاه کامیون در محور اراک – قم به وقوع پیوست راننده خودروی پژو و سرنشین آن به علت شدت جراحات وارده در صحنه تصادف فوت کردند.
حسنی یادآور شد:علت این حادثه از سوی کارشناس تصادفات حاضر در صحنه انحراف به چپ خودروی پژو عنوان شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه