رئیس خانه مطبوعات استان اصفهان:
انتظار داشتیم در مراسم تجلیل خبرنگاران هم صحبت کنند/ امنیت حرفه خبرنگاری در معرض خطر است
منصور گلناری با بیان اینکه خبرنگار ۳۶۴ روز سال را می شنود و انتظار دارد یک روز سال مسوولان به درد و دل او گوش کنند گفت: متاسفانه در جلسه ی تجلیل از خبرنگاران استان که دیروز به میزبانی چند ارگان برگزار شد جای این صحبت ها خالی بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، رئیس خانه مطبوعات استان اصفهان در جلسه ی تجلیل از خبرنگاران که صبح امروز به میزبانی فرماندهی نیروی انتظامی استان اصفهان برگزار شد از تعامل خوب این ارگان با رسانه ها تقدیر و تشکر کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,منصور گلناری ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی گفت: سال هاست شاهد ارتباط خوب نیروی انتظامی استان و رسانه ها هستیم و اگر چه این ارگان لقب فرهنگی را با خود یدک نمی کشد اما از دیگران فرهنگی تر عمل می کند.
,وی افزایش شاخص احساس امنیت و رضایت مندی در استان را نتیجه ی همین ارتباط خوب دانست و تصریح کرد: نتیجه و اثر این تعامل در نهایت نصیب مردم شهر و استان خواهد شد.
,رئیس خانه مطبوعات استان اصفهان در ادامه با بیان اینکه خبرنگار ۳۶۴ روز سال را می شنود و انتظار دارد یک روز سال مسوولان به درد و دل او گوش کنند گفت: متاسفانه در جلسه ی تجلیل از خبرنگاران استان که دیروز به میزبانی چند ارگان برگزار شد جای این صحبت ها خالی بود.
,وی در ادامه اندکی در مورد سختی های شغل خبرنگاری گفت.
,گلناری با اشاره به صحبت حکیمانه رهبر معظم انقلاب در بحث درمان که فرمودند کاری کنید بیمار هنگام بیماری به جز رنج بیماری رنج دیگری را تحمل نکند تصریح کرد: این جمله را می توان به گونه ای دیگر در مورد حرفه ی خبرنگاری مورد استفاده قرار داد.
,وی گفت: سختی شغل خبرنگاری در دنیا ثابت شده است، ما از مسوولان انتظار داریم به گونه ای عمل کنند که خبرنگار جز سختی این شغل که آن را به جان خریده است سختی دیگری را تحمل نکند.
,امنیت حرفه خبرنگاری در معرض خطر است
, امنیت حرفه خبرنگاری در معرض خطر است, امنیت حرفه خبرنگاری در معرض خطر است,رئیس خانه مطبوعات استان اصفهان به موضوع امنیت شغلی خبرنگاران اشاره کرد و گفت: خبرنگاران از این لحاظ در خطر هستند چرا که مشخص نیست بتوانند دائم در یک رسانه فعالیت کنند و ممکن است با تغییر و تحولات مدیریتی در رسانه ها خبرنگاران نیز بیکار شوند.
,وی همچنین به موضوع مشکلات مالی این حرفه ی سخت نیز اشاره کرد.
,گلناری در ادامه به موضوع انتظار شهر اصفهان برای ورود کاروان شهدا اشاره کرد و گفت: ما منتظر شهدای غواص هستیم، آن هایی که دست بسته زنده به گور شدند تا امروز دست ما برای نوشتن حق باز باشد.
,وی در پایان خاطرنشان کرد: آنها از جان خود گذشتند تا امروز ما در جامعه آسایش و امنیت داشته باشیم.
,به گزارش خبرنگار صاحب نیوز در پایان این جلسه از خبرنگاران و اصحاب رسانه های اصفهان تقدیر به عمل آمد.
,لازم به ذکر است این مراسم با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار عبدالرضا آقاخانی فرمانده انتظامی استان اصفهان، حجت الاسلام محمدحسین عادل پور رییس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان و معاونان محترم فرماندهی انتظامی استان و جمعی از اصحاب رسانه استان برگزار گردید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه